Naar inhoud Naar navigatie

Ga terug

Print

De Pioenroos

Algemeen

De Pioenroos
Vlammerstehof 34
5854 DD Bergen LB
Telefoonnummer:
06-26248847
Zorgaanbieder:
de Pioenroos BV

Doelgroep

Soort beperking
Autisme en verstandelijk, Epilepsie, Gedraggestoord, licht verst., Licht verstandelijk, Verstandelijk
Omschrijving
"Kamer te huur in wooninitiatief de Pioenroos"
Wooninitiatief de Pioenroos is een kleinschalige woonvorm voor mensen met een beperking. Hier woon je in een familiaire sfeer met 24/7 zorg, begeleiding en dagbesteding.

Het wooninitiatief bestaat uit zes slaapkamers, twee woonkamers en een woonkeuken die met openslaande deuren toegang geeft tot een grote tuin. Er is voortdurend begeleiding aanwezig en in verband met epilepsie is er ook in de nacht een slaapdienst, met camera bewaking en uitluistermogelijkheid. Op basis van WLZ, ZZP en PGB.
Leeftijd
  • 24 tot 55 jaar
Geslacht
gemengd
Aantal bewoners
6
Open plaatsen
1
Getoonde informatie onjuist?

Tip

Is de informatie die u hier ziet onjuist? Of is de woning of open plaats niet beschikbaar? Tip dan de betreffende organisatie.
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *

Velden met een * zijn verplicht

Ondersteuning

Begeleiding
Intensief
Verzorging
Intensief
Behandeling
Geen, Enige
Gedragsregulering
Ja
Omschrijving
Wooninitiatief de Pioenroos is bedoeld om de kwaliteit van het leven te verbeteren. Motto: Een leuke dag hebben. Ondersteuning van zelfredzaamheid staat hoog in het vaandel. Zorg met de handen op de rug, en daar waar nodig volledige ondersteuning als je het even niet aankan. De zorg wordt aangeboden door professionals, die het grootste gedeelte van de dag, werken met minimaal twee begeleiders in een team. Zowel in de zorgwoning als op de dagbesteding. Het team wordt ondersteund door een orthopedagoog. De zorg wordt betaald vanuit het persoonsgebonden budget (PGB).

Woning

Soort woning
overig
Algemene beschrijving
Wooninitiatief de Pioenroos is een kleinschalige woonvorm voor mensen met een beperking. Hier woon je in een familiaire sfeer met 24/7 zorg, begeleiding en dagbesteding.
Het wooninitiatief bestaat uit zes slaapkamers, twee woonkamers en een woonkeuken die met openslaande deuren toegang geeft tot een grote tuin. Er is voortdurend begeleiding aanwezig en in verband met epilepsie is er ook in de nacht een slaapdienst. De afstand tussen de zorgvrager en de wereld is groot. De ondersteuningsmethode is: Neem de zorgvrager serieus, pak ze bij de hand en begeleid hen van onderen af. Maak een brug tussen de zorgvrager en de omgevingswereld.
Op de dagbesteding zijn we toeleverancier van bewerkt houtmateriaal voor de bouw. Je hebt dus echt "werk"op jou niveau en tempo. Ook zijn we met creatieve werkjes bezig. Belangrijk is dat jij een leuke dag hebt! Kan je de wereld even niet aan, dan zijn wij er. Met veel liefde, geduld en aandacht. Kijk ook eens op onze website.
Indeling gemeenschappelijk deel
Door de zeer ruime opgezette gemeenschappelijke delen, hebben alle zorgvragers voldoende ruimte om zich heen die ze nodig hebben.
Rolstoeltoegankelijk
ja
Tuin
ja
Indeling per wooneenheid
Bg : kantoor begeleiding en slaapdienst, woonkamer, woonkeuken, grote toilet, in de aanleunwoning twee slaapkamers en een prikkelarme woonkamer en aangepaste badkamer voorzien van wc, wasbakken en douche.
1e verdieping: 4 slaapkamers, waskamer, toilet en badkamer met ligbad, douche en wasbakken. 2e verdieping: zolder. Begane grond is rolstoeltoegankelijk.
Situering in wijk
Wooninitiatief de Pioenroos is gelegen in een woonwijk, aan de rand van Bergen. Op 1,5 km is de dagbesteding gesitueerd, waar de zorgvragers indien nodig onder begeleiding naar toe gaan overdag,
Bereikbaarheid
Winkels
>500m
Scholen
>500m
Kerk
>500m
Openbaar vervoer
>500m

Contact

Aanmeld procedure
Voor een oriƫnterend gesprek kunt u een afspraak maken.
Organisatie
De Pioenroos bv
Contactpersoon
Alida Schipper
Tel: 0485-340195
Mobiel: 0626248847
pioenroosas@live.nl
Website
http://depioenroosbv.com

Heeft u interesse in deze woning of wilt u extra informatie? Klik dan op de onderstaande contact button en de (zorg) aanbieder zal contact met u opnemen.

Neem contact op