Blijf op de hoogte
Wonen zonder beperking

Woonlocatie de Rozenhof, Voorthuizen

Terug naar overzicht

De Rozenhof is een prachtig appartementencomplex in Voorthuizen voor mensen met een verstandelijke beperking. Sommige bewoners zijn behoorlijk zelfstandig en kunnen zichzelf goed redden. Andere bewoners hebben meer ondersteuning nodig bij de dagelijkse activiteiten.

Woning

Soort woning

Appartement

Omschrijving

De Rozenhof ligt vlakbij het centrum van Voorthuizen, dus we gaan regelmatig samen naar het dorp of maken een wandeling. We doen spelletjes en zorgen met elkaar voor het huishouden. Je familie is natuurlijk welkom! Iedereen gaat naar de eigen dagbesteding.

Indeling gemeenschappelijk deel

In de centrale woonkamer kun je samen eten, koffie drinken, een spelletje doen of tv kijken. Door de leiding wordt gekookt, maar je kunt ook zelf (leren) koken of meehelpen.

Rolstoel toegankelijk

Ja

Tuin

Ja

Indeling per wooneenheid

Het bestaat uit 27 appartementen, verdeeld over 3 woonlagen.


Elk appartement heeft zijn eigen keuken (kitchenette), badkamer, woonkamer en slaapkamer. Er kan een aansluiting worden gemaakt voor je eigen wasmachine en/of droger als je dat zou willen.

Situering in wijk

Gelegen in een mooie en gezellige woonwijk.

Bereikbaarheid

Winkels < 500m
Gezondheidscentrum > 500m
Openbaar vervoer < 500m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Verstandelijke beperking

Omschrijving

Op de Rozenhof is 24 uur per dag begeleiding aanwezig. In de nacht is er een slaapdienst voor alle 27 bewoners. Deze kan je bellen of wakker maken als dat nodig is. Op drukke momenten is er vaak wat extra begeleiding aanwezig.

Overdag wordt van je verwacht dat je naar de dagbesteding gaat. Dit kan onder andere bij één van onze eigen dagbestedingslocaties of een plek die je zelf hebt uitgezocht.

Wij bieden je begeleiding waarbij we samen toewerken naar een gevoel van veiligheid, voorspelbaarheid en vertrouwen.

Aantal bewoners

27

Open plaatsen

Neem voor meer informatie over open plaatsen contact op met de organisatie.

Begeleiding

Enige, Gemiddeld

Verzorging

Enige, Gemiddeld

Behandeling

Op basis van ZZP's

Gedragsregulering

Nee

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.