Blijf op de hoogte
Wonen zonder beperking

Woonlocatie de Vlinder, Barneveld

Terug naar overzicht

Kun je vrij zelfstandig wonen? Dat kan op woonlocatie de Vlinder in Barneveld. Hier wonen mensen met een verstandelijke beperking die relatief weinig ondersteuning nodig hebben. De meesten zijn tussen de 26 en 45 jaar, sommige bewoners zijn ouder. De Vlinder staat in de mooie nieuwbouwwijk Veller.

Woning

Soort woning

Appartement

Omschrijving

De Vlinder staat in de mooie nieuwbouwwijk in Barneveld in de wijk Veller. De Vlinder bestaat uit 4 verschillende woonlagen met 5 á 6 appartementen per woonlaag. Er zijn 4 huiskamers en er is een hobbyruimte waar gezamenlijke activiteiten plaatsvinden. We hebben leuk en goed contact met de buurtgenoten.

Indeling gemeenschappelijk deel

Zoek je graag de gezelligheid op? Dat kan in één van de centrale woonkamers. Hier kun je gezamenlijk koken en eten, spelletjes doen en tv kijken. Er zijn 4 groepen: 2 groepen voor jonge meiden en 2 gemengde groepen.

Rolstoel toegankelijk

Ja

Tuin

Ja

Indeling per wooneenheid

Elk appartement heeft zijn eigen keuken (kitchenette), badkamer, woonkamer en slaapkamer. Er kan een aansluiting worden gemaakt voor je eigen wasmachine en/of droger als je dat zou willen.

Situering in wijk

Gelegen in nieuwbouwwijk Veller en nabij station Barneveld-Zuid.

Bereikbaarheid

Winkels < 500m
Gezondheidscentrum > 500m
Openbaar vervoer < 200m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Verstandelijke beperking

Omschrijving

Kun je vrij zelfstandig wonen? Dat kan op woonlocatie de Vlinder in Barneveld. Hier wonen mensen met een verstandelijke beperking die relatief weinig ondersteuning nodig hebben. De meesten zijn tussen de 26 en 45 jaar, sommige bewoners zijn ouder. De Vlinder staat in de mooie nieuwbouwwijk Veller. We hebben leuk en goed contact met de buurtgenoten.

Aantal bewoners

23

Open plaatsen

Neem voor meer informatie over open plaatsen contact op met de organisatie.

Begeleiding

Enige, Gemiddeld

Verzorging

Enige

Behandeling

Op basis van ZZP's

Gedragsregulering

Nee

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.