Blijf op de hoogte
Wonen zonder beperking

Wonen bij de Rozelaar Barneveld e.o.

Terug naar overzicht

Zoek je een fijne plek om te wonen? De Rozelaar heeft 5 woonlocaties voor mensen met een verstandelijke beperking. Je hebt er je eigen appartement of slaapkamer. Je kunt je woonruimte inrichten zoals jij dat wilt. De Rozelaar heeft 5 woonlocaties, 3 in Barneveld, 1 in Voorthuizen en 1 in Nijkerk.

Woning

Soort woning

Appartement

Omschrijving

Iedere bewoner heeft een eigen appartement met woonkamer, slaapkamer, keuken en badkamer met douche en toilet.

Veel appartementen hebben een eigen balkon.

Indeling gemeenschappelijk deel

Op iedere verdieping is een gezamenlijke woonkamer. Hier kun je de andere bewoners ontmoeten. Je kunt er samen eten, spelletjes doen en tv kijken.

Rolstoel toegankelijk

Ja

Tuin

Nee

Indeling per wooneenheid

Elke etage heeft een gezamenlijke woonkamer en meestal wonen er 9 bewoners op één groep.

Situering in wijk

De woningen van de Rozelaar bevinden zich in de woonwijk. Veelal op loopafstand van de winkels.

Bereikbaarheid

Winkels < 500m
Gezondheidscentrum < 500m
Openbaar vervoer > 500m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Verstandelijke beperking

Omschrijving

De woonlocaties bestaan veelal uit 3 verdiepingen. Per verdieping zijn er verschillen tussen de bewoners. Er zijn bewoners die lichamelijke verzorging en ondersteuning nodig hebben maar er zijn ook bewoners die vrij zelfstandig kunnen wonen en minder begeleiding nodig hebben. Wij kijken mee bij de aanmelding welke groep en locatie het beste aansluit bij de bewoner.

Aantal bewoners

27

Open plaatsen

Neem voor meer informatie over open plaatsen contact op met de organisatie.

Begeleiding

Enige, Gemiddeld

Verzorging

Enige, Gemiddeld

Behandeling

Op basis van ZZP's

Omschrijving

Binnen de Rozelaar is de protestants- christelijke identiteit belangrijk. De Rozelaar is er speciaal voor mensen die zich thuis voelen binnen de christelijke identiteit. Bijbellezen, bidden en ondersteuning vanuit christelijke normen en waarden zijn belangrijk voor de bewoners.


Vind je het leuk om de andere bewoners te ontmoeten? Dat kan in de gezamenlijke woonkamer. Samen eten is gezellig. Net als samen tv kijken. Of leuke spelletjes doen. En heb je gewerkt of ben je naar de dagbesteding geweest? Dan vind je het misschien fijn om tot rust te komen op je eigen appartement.

We vinden het belangrijk dat jij prettig woont. Met de ondersteuning die jij nodig hebt. Daarom maken we een persoonlijk plan. We maken dit plan samen met jouw ouders of wettelijk vertegenwoordiger. Wat vind je lastig? En wat wil jij leren? Onze begeleiders helpen je. Zo word je steeds zelfstandiger. ’s Nachts is er de slaapdienst; dat geeft een veilig gevoel.

Gedragsregulering

Nee

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.