Blijf op de hoogte
Wonen zonder beperking

Mensen met een licht - of matig verstandelijke beperking, soms met bijkomende lichte psychiatrische problematiek. ZZP VG3

Woning

Soort woning

Groepswoning

Omschrijving

De woningen zijn gelegen aan een woonerf, met een groenplantsoen. Om de hoek is een bushalte. De wijk Princenhage is een rustige en sociaal hechte gemeenschap met een levendig verenigingsleven.

De woning ligt op korte afstand van de historische dorpskern van Princenhage. Hier is een ruim aanbod aan winkels te vinden waaronder een groentezaak, twee bakkerijen, twee slagerijen, twee supermarkten en diverse modezaken. Met de fiets bent u bovendien zo op de Beukenhof of in het centrum van Breda. In de omgeving zijn sportvoorzieningen, buurtcentrum en bibliotheek. De woning ligt gunstig ten opzichte van diverse uitvalswegen richting Rotterdam, Antwerpen (A16), Eindhoven en Bergen op Zoom (A58).

Indeling gemeenschappelijk deel

Ieder heeft een eigen woon-slaapkamer, er is een gezamenlijke huiskamer. Keuken, douche en toilet zijn gezamenlijk. Het huis heeft een achtertuin met fietsenschuur.

Rolstoel toegankelijk

Nee

Tuin

Ja

Bereikbaarheid

Winkels < 500m
Openbaar vervoer < 200m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Autisme en verstandelijke beperking, Verstandelijke beperking

Omschrijving

Mensen met een licht - of matig verstandelijke beperking, soms met bijkomende lichte psychiatrische problematiek. ZZP VG3

Aantal bewoners

10

Open plaatsen

2 (neem voor informatie over de wachtlijst contact op met de organisatie).

Begeleiding

Enige

Verzorging

Enige

Behandeling

Geen

Omschrijving

Elke bewoner heeft een persoonlijk begeleider die ondersteunt bij het zo zelfstandig mogelijk wonen. Daarnaast begeleiden we bij het samenwonen met de andere huisgenoten. In overleg met de cliënt stellen we een begeleidingsplan op.

De meeste bewoners werken mee op Zorgboerderij De Beukenhof, affiniteit met het boerenleven en boerenwerk is dan een belangrijke voorwaarde.

Gedragsregulering

Nee

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.