Blijf op de hoogte
Wonen zonder beperking

Dijckpotingen

Terug naar overzicht

Dijckpotingen bestaat uit zes appartementen op de begane grond en ligt in het dorp Vierpolders. Het gebouw bestaat uit drie verdiepingen. Twee appartementen zijn gedeeld en één appartement is ongedeeld. Het laatste appartement bestaat uit een kantoor voor begeleiding en een kamer voor cliënt....

Woning

Soort woning

Appartement

Omschrijving

Vierpolders is een rustig dorp in een landelijke omgeving, dorpen in de buurt waar activiteiten plaatsvinden zijn Brielle/Hellevoetsluis en Spijkenisse. De appartementen liggen aan het enige plein van Vierpolders. Hier zijn geen winkels of busverbindingen aanwezig. Eigen vervoer in de vorm van fiets, brommer of auto is daarom must. Vierpolders ligt op 10 minuten fietsen van Brielle en het busstation waar de bus genomen kan worden richting Spijkenisse Metro en omgeving.

Indeling gemeenschappelijk deel

Alle appartementen bevinden zich op begane grond. In een appartement wonen twee cliënten.

Gezamenlijk gedeelte:

  • Grote woonkamer en keuken.

Tuin:

  • Gelegen achter woonkamer en is betegeld.
  • Met een garage waar alle cliënten gebruik van kunnen maken

Rolstoel toegankelijk

Ja

Tuin

Ja

Indeling per wooneenheid

Slaapkamer met keukenblokje, elektrische kookplaat, koelkast met vriesvak, badkamer met wc, wastafel en douche.

Situering in wijk

De appartementen liggen aan het enige plein van Vierpolders. De woning ligt op 10 minuten fietsen van Brielle waar de bus genomen kan worden richting Spijkenisse Metro en omgeving.

Bereikbaarheid

Winkels > 500m
Openbaar vervoer > 500m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Autisme en verstandelijke beperking, Gedragsproblemen, Licht verstandelijke beperking

Omschrijving

Algemene informatie In de appartementen Dijckpotingen in Vierpolders is ruimte voor zes personen. Van de drie appartementen zijn er twee gedeeld. De appartementen bestaan uit een gezamenlijke ruimte en een kamer met eigen keukenblok en badkamer voor de bewoners. Er wordt enige mate van zelfstandigheid verwacht. Woonomgeving De appartementen liggen aan het enige plein van Vierpolders. Omdat winkeld en openbaar vervoer zich op afstand bevinden is eigen vervoer in de vorm van fiets/brommer/auto noodzakelijk. Vierpolders ligt op 10 minuten fietsen van Brielle waar vandaan een bus rijdt richting Spijkenisse Metro en omgeving. Vierpolders is een rustig dorp in een landelijke omgeving.

Aantal bewoners

6

Open plaatsen

Neem voor meer informatie over open plaatsen contact op met de organisatie.

Begeleiding

Op basis van ZZP's

Verzorging

Enige, Op basis van ZZP's

Behandeling

Gemiddeld, Op basis van ZZP's

Omschrijving

Als bewoner op Dijckpotingen moet je zelfstandig kunnen opstaan om naar je werk en/of dagbesteding te gaan. Samen bespreken we je doelen en de vaardigheden waar je nog aan wilt werken. Dit kan hulp zijn bij koken en de administratie of het opgeruimd en netjes houden van je appartement.

Gedragsregulering

Ja

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.