Wonen zonder beperking

Dr. Kuyperlaan, Waalwijk

Terug naar overzicht

Onze woningen zijn bedoeld voor mensen met autisme, in combinatie met normale tot hoge begaafdheid. We bieden begeleiding afgestemd op jouw persoonlijke doelen en proberen een normale woonomgeving zoveel mogelijk na te bootsen, zodat je uiteindelijk de stap naar zelfstandig wonen zult kunnen make...

Woning

Soort woning

Eengezinswoning

Omschrijving

Aan de Doctor Kuyperlaan te Waalwijk krijgen 3 (jong) volwassenen met autisme de kans om onder begeleiding een volgende stap naar zelfstandig wonen te kunnen maken.

Indeling gemeenschappelijk deel

Dit appartement beschikt over een gemeenschappelijke woonkamer en keuken.

Rolstoel toegankelijk

Nee

Tuin

Ja

Situering in wijk

Deze woning is centraal in een woonwijk gelegen, op loopafstand van supermarkten en een bushalte.

Bereikbaarheid

Winkels < 500m
Openbaar vervoer < 200m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Autisme en normale begaafdheid

Omschrijving

Onze woningen zijn bedoeld voor mensen met autisme, in combinatie met normale tot hoge begaafdheid. We bieden begeleiding afgestemd op jouw persoonlijke doelen en proberen een normale woonomgeving zoveel mogelijk na te bootsen, zodat je uiteindelijk de stap naar zelfstandig wonen zult kunnen maken. In de woningen is overdag en in de avond een ervaren begeleider aanwezig. Al onze begeleiders zijn specialisten op het gebied van autisme. Tijdens de nacht is er niemand aanwezig maar er is wel altijd iemand bereikbaar.

Aantal bewoners

3

Open plaatsen

1 (wachtlijst van toepassing).

Begeleiding

Gemiddeld, Intensief

Verzorging

Geen

Behandeling

Geen

Gedragsregulering

Nee

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.