Wonen zonder beperking

Dr. W. Dreeslaan 4 (4a en 6)

Terug naar overzicht

Woning

Soort woning

Appartement

Omschrijving

In de historische stad Goes liggen aan de rand van woonwijk "De Goese polder", op één kilometer afstand van het centrum, tien appartementen van Zuidwester. In 2007 zijn deze gerealiseerd in drie voormalige groepswoningen.

Indeling gemeenschappelijk deel

- Woonkamer
- Keuken
- Slaapwachtkantoor

Rolstoel toegankelijk

Nee

Tuin

Ja

Indeling per wooneenheid

Op de begane grond zijn vijf appartementen, een gezamenlijke woonkamer met keuken en het slaapwachtkantoor. Op de eerste etage zijn vier appartementen en een logeerkamer. Op de tweede etage bevindt zich één appartement.
Ieder appartement heeft een eigen badkamer met douche, toilet en wastafel. In elk appartement zit een keukenblokje (de helft van de appartementen hebben een kookgelegenheid). Sommige appartementen hebben een aparte slaapkamer.

Situering in wijk

Gesitueerd in woonwijk.

Bereikbaarheid

Winkels > 500m
Openbaar vervoer > 500m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Verstandelijke beperking

Omschrijving

De woning biedt woonruimte aan cliënten die in min of meerdere mate zelfstandig kunnen wonen in een appartementje of dit willen leren. De woning is geschikt voor valide cliënten en is minder geschikt voor rolstoelgebruikers.

Aantal bewoners

10

Open plaatsen

Neem voor meer informatie over open plaatsen contact op met de organisatie.

Begeleiding

Op basis van ZZP's

Verzorging

Op basis van ZZP's

Behandeling

Op basis van ZZP's

Omschrijving

Binnen de woning wordt 24-uurszorg geboden. Er is elke dag een medewerker aanwezig die een slaapdienst draait. Iedere cliënt heeft een eigen dagprogramma, verder zijn er duidelijke individuele regels en afspraken.
Met iedere cliënt zijn er afspraken gemaakt wanneer hij helpt met koken, brood gaat kopen, wanneer hij zijn appartement schoonmaakt en zijn was verzorgt. De begeleiding ondersteunt de cliënt daar waar nodig.

Gedragsregulering

Ja

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.