Wonen zonder beperking

Drakensteyn

Terug naar overzicht

Woning

Soort woning

Groepswoning

Omschrijving

De woning ligt in een sfeervolle straat dichtbij het centrum van Maartensdijkl. Er is een gemeenschappelijke tuin achter het hele huis.

Indeling gemeenschappelijk deel

De woning heeft 3 verdiepingen. Er is een gezamenlijke huiskamer, douches, toiletten (waarvan 1 invalide toilet) en een aparte badkamer. De benedenverdieping is geschikt voor clienten die een rolstoel gebruiken.

Rolstoel toegankelijk

Ja

Tuin

Ja

Indeling per wooneenheid

Elke client heeft een eigen zit-slaapkamer.

Situering in wijk

De woning ligt dichtbij het centrum van Maartensdijk. Alle winkels in het centrum van Maartensdijk zijn op loopafstand bereikbaar. Ook de huisarts en de mogelijkheden voor activiteiten bevinden zich op loopafstand. De bushalte met bussen naar Utrecht, Hilversum en Zeist is op 100 meter van de woning.

Bereikbaarheid

Winkels < 500m
Openbaar vervoer < 500m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Autisme en verstandelijke beperking, Licht verstandelijke beperking, Verstandelijke beperking

Omschrijving

Drakensteyn is een kleinschalige en goed uitgeruste woning voor clienten die behoefte hebben aan zelfstandigheid met steun van de begeleiders in nabijheid. De woning is voor volwassenen, met verschillende ontwikkelingsniveaus en die hulp nodig hebben op het gebied van sociale redzaamheid. Om de gewenste ondersteuning te bieden is het nodig dat de client beschikt over een zorgzwaartepakket VG04-VG05 of VG06

Aantal bewoners

17

Open plaatsen

1 (neem voor informatie over de wachtlijst contact op met de organisatie).

Begeleiding

Op basis van ZZP's

Verzorging

Op basis van ZZP's

Behandeling

Op basis van ZZP's

Omschrijving

De begeleiding is gericht op uiteenlopende begeleidings- en ontwikkelingsvragen van clienten die in zijn/haar individueel ondersteuningsplan(IOP) zijn opgenomen. De begeleidingsmethodiek is Gentle Teaching.

Gedragsregulering

Ja

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.