Wonen zonder beperking

Driestroomhuis Bloei

Terug naar overzicht
Logo Driestroom

Wij bieden 24-uurs zorg met behandeling aan kinderen van 4-12 jaar. We hebben een passie om kinderen met een trauma, en/of hechting-en gedragsproblematiek verder te helpen. Ook een kind met LVB vormt voor ons geen probleem.

Woning

Soort woning

Eengezinswoning

Omschrijving

Een gezellige eengezinswoning net buiten het centrum van Hendrik Ido Ambacht. Het huis staat in een kinderrijke buurt met een enorm park vlak achter ons huis. Er zijn meerdere speeltuinen in de omgeving en voldoende ruimte om dingen te ondernemen.

Rolstoel toegankelijk

Nee

Tuin

Ja

Bereikbaarheid

Winkels > 500m
Gezondheidscentrum > 500m
Openbaar vervoer < 500m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Autisme en normale begaafdheid, Gedragsproblemen

Omschrijving

Wij bieden 24-uurs zorg met behandeling aan kinderen in de leeftijdscategorie van vier tot en met twaalf jaar (bij plaatsing). We vinden het op dit moment belangrijk dat de gezinshuiskinderen schoolgaand zijn, omdat wij dan tijdens schooltijd tijd kunnen doorbrengen met elkaar en onze dochters. We hebben een passie om kinderen met een trauma, en/of hechtings- en gedragsproblematiek verder te helpen. Ook een kind met een licht verstandelijke beperking vormt voor ons geen probleem. Wel verwachten we dat het voor het kind (potentieel) mogelijk is om in een gezinsstructuur met twee vaste opvoeders te wonen. In eerste instantie bieden wij i.v.m. de ruimte in onze huidige woning op dit moment plaats aan voor twee gezinshuiskinderen, waarvan er nu één plaats bezet is

Begeleiding

Gemiddeld, Intensief

Verzorging

Gemiddeld, Intensief

Behandeling

Gemiddeld, Intensief

Omschrijving

Er wonen twee gezinshuisouders in de woning. Een van deze is vrijwel altijd aanwezig. Tevens is er wekelijks contact met de gedragsdeskundige. De gedragsdeskundige komt minimaal eens per maand langs om te praten en de kinderen fysiek te zien.

Gedragsregulering

Nee

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.