Blijf op de hoogte
Wonen zonder beperking

Driestroomhuis De Basis

Terug naar overzicht
Logo Driestroom

Het gezinshuis ‘De Basis’ bestaat uit 2 gezinshuisouders: Rick en Diana. Beiden zijn zij volledig toegewijd aan het gezinshuis. Zij hebben 6 perspectief biedende plekken voor  ‘gezinshuiskinderen’.

Woning

Rolstoel toegankelijk

Nee

Tuin

Nee

Bereikbaarheid

Winkels > 500m
Openbaar vervoer < 500m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Omschrijving

Het gezinshuis ‘De Basis’ bestaat uit 2 gezinshuisouders: Rick en Diana. Beiden zijn zij volledig toegewijd aan het gezinshuis. Zij hebben 6 perspectief biedende plekken voor ‘gezinshuiskinderen’. Daarnaast hebben zij naast het reguliere kleinschalige gezinshuis nog een plek gecreëerd voor crisis, observatie en behandeling van kinderen. Tevens beschikken ze over drie appartementen waar jongeren als ze ouder zijn stapsgewijs kunnen uitstromen in de nabijheid van het gezinshuis.
Rick en Diana zijn gespecialiseerd in de omgang met kinderen met trauma, gedragsproblemen, FAS, kinderen met een (licht) verstandelijk beperking, hechtingsproblemen en lichamelijke problemen die op jonge leeftijd ernstig bedreigd worden in hun ontwikkeling. Ze worden ondersteund door verschillende professionals en werken samen met diverse instanties, artsen en behandelaren. Het gezinshuis voldoet aan de kwaliteitseisen en deze worden gewaarborgd door de uitoefening van externe audits.

Aantal bewoners

6

Open plaatsen

Neem voor meer informatie over open plaatsen contact op met de organisatie.

Omschrijving

​​Kinderen van leeftijd 0 t/m 4 jaar met forse ontwikkelingsachterstanden, hechtingsproblemen, FAS, lichamelijke en/of medische problematiek en/of kinderen die bedreigd worden in hun gehechtheidsontwikkeling de juiste zorg bieden. Voor zowel normaalbegaafde jeugdigen, als kinderen met een (licht)verstandelijk beperking en lichamelijke beperking.

Gedragsregulering

Nee

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.