Wonen zonder beperking

Driestroomhuis Het Middelpunt

Terug naar overzicht
Logo Het Middelpunt Didam

Alle kinderen hebben behoefte aan een zinvol, vreugdevol en respectvol bestaan. Kinderen willen zich ontwikkelen. Hiervoor is veiligheid noodzakelijk. Wij willen deze kinderen een evenwichtige, stabiele ‘thuis’situatie bieden, waar zij ervaren dat zij gezien en erkend worden.

Woning

Soort woning

Eengezinswoning

Omschrijving

Wij, Bram en Judit Noordhoek, hebben zelf 4 dochters, waarvan drie al uit huis. We hebben beiden opleidingen op pedagogische gebied gevolgd en hebben ervaring in de zorg als begeleider en leidinggevende. In 2010 zijn we gestart als gezinshuis. We noemen onszelf een professioneel gezin.

Onze principes, normen en waarden zijn gebaseerd op onze christelijke identiteit.

Rolstoel toegankelijk

Nee

Tuin

Ja

Bereikbaarheid

Winkels < 500m
Openbaar vervoer < 500m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Auditieve of communicatieve beperking, Autisme en verstandelijke beperking, Licht verstandelijke beperking, Psychische beperking

Omschrijving

Alle kinderen hebben behoefte aan een zinvol, vreugdevol en respectvol bestaan. Kinderen willen zich ontwikkelen. Hiervoor is veiligheid noodzakelijk. Wij willen deze kinderen een evenwichtige, stabiele ‘thuis’situatie bieden, waar zij ervaren dat zij gezien en erkend worden. In ons huis staan de kinderen in het middelpunt!

Aantal bewoners

6

Open plaatsen

Neem voor meer informatie over open plaatsen contact op met de organisatie.

Begeleiding

Intensief

Verzorging

Gemiddeld

Behandeling

Gemiddeld

Omschrijving

Onze krachten: we nemen kinderen serieus, geven duidelijke richtlijnen, zijn consequent en zorgen voor rust en gezelligheid. Wij werken volgens de principes van Basic trust. Kinderen worden bij ons geplaatst door Driestroom.
We werken samen met jeugdzorg en de William Schrikker Groep.

Vaak hebben de kinderen een voogd of gezinsvoogd. Wij overleggen met hen wat het beste is voor de kinderen en de ouders. We willen graag de ouders zoveel mogelijk betrekken bij de zorg voor hun kinderen, ook al is dat vaak wel een lastig proces voor ouders. Maar: ‘Ouders willen graag dat het goed gaat met hun kinderen’ Dus samen komen we er wel uit!

Gedragsregulering

Ja

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.