Blijf op de hoogte
Wonen zonder beperking

Driestroomhuis Villa Sei Forte

Terug naar overzicht
Logo Driestroom

​Zoals de naam Villa Sei Forte zegt staan wij voor geloven in je eigen kracht (Sei Forte). Dit is dan ook ons uitgangspunt. Met geloof in je eigen kracht kan iedere jongere een voorbeeld en inspiratie voor anderen zijn om met vertrouwen je vleugels uit te slaan.

Woning

Soort woning

Studio

Omschrijving

​Door de combinatie van de huiselijke sfeer en de mogelijkheid tot volledige autonomie onderscheidt Villa Sei Forte zich van andere verblijf/behandel plekken voor jongeren.
Alle studio’s zijn, naast een woon- en slaapgedeelte, uitgerust met een badkamer en keuken, waardoor de jongeren de mogelijkheid hebben om zich op een zo autonoom mogelijke manier te ontwikkelen. Daarnaast geven de gezamenlijke grote woonkeuken en woonkamer de mogelijkheid om deel uit te maken van de huiselijke sfeer die Villa Sei Forte met zich meebrengt. Familie van de jongeren en medewerkers kunnen deelnemen aan het dagelijks leven binnen Villa Sei Forte, wat ook bijdraagt aan deze huiselijke sfeer.

Rolstoel toegankelijk

Nee

Tuin

Ja

Bereikbaarheid

Winkels < 200m
Gezondheidscentrum < 500m
Openbaar vervoer < 500m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Autisme en normale begaafdheid, Licht verstandelijke beperking, Overig, Psychische beperking

Omschrijving

​Is er sprake van ernstig crimineel, agressief, seksueel grensoverschrijdend of verslavings-gedrag dan is plaatsing bij ons niet mogelijk.

Aantal bewoners

7

Open plaatsen

Neem voor meer informatie over open plaatsen contact op met de organisatie.

Begeleiding

Intensief

Verzorging

Intensief

Behandeling

Intensief

Omschrijving

www.villaseiforte.nl

Gedragsregulering

Ja

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.