Blijf op de hoogte
Wonen zonder beperking

Driestroomhuis Yoko

Terug naar overzicht
Logo Driestroom

​Driestroomhuis Yoko is een gezinsbehandelhuis voor kinderen van 4 t/m 23 jaar. Ons motto is: groeien in veiligheid en vertrouwen. 

Woning

Omschrijving

​We hebben een groot huis aan de rand van Cuijk in het dorpje Katwijk. In en rond ons huis creëren we een sfeer die veel warmte en rust uitstraalt. Hierdoor ontstaat een aangename en veilige omgeving die een gezonde basis is voor alle bewoners. Hier helpen we de bewoners zich verder te ontwikkelen vanuit veiligheid en vertrouwen waar mogelijk naar zelfstandigheid, waar nodig met duidelijke structuur en kaders. Om het huis hebben we de ruimte zodanig ingericht dat de bewoners er actief gestimuleerd worden. We bieden ze een aantrekkelijke woon en leefruimte met een ruime eigen kamer waar ze zich kunnen terugtrekken. Ook hebben we een aantal gemeenschappelijke voorzieningen waar ze zich onder onze begeleiding op aangename en stimulerende manier kunnen ontwikkelen.

Rolstoel toegankelijk

Nee

Tuin

Ja

Bereikbaarheid

Winkels > 500m
Openbaar vervoer > 500m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Omschrijving

​Driestroomhuis Yoko is een gezinsbehandelhuis voor kinderen van 4 t/m 23 jaar. Ons motto is: groeien in veiligheid en vertrouwen. Met deze doelstelling willen we jonge mensen met een beperking leren zichzelf te zijn en zich te ontwikkelen als volwaardig lid van de maatschappij, rekening houdend met hun behoeften en belangen, mogelijkheden en beperkingen.

In ons huis proberen we een sfeer te creëren die veel warmte en rust uitstraalt waardoor er een aangename en veilige omgeving ontstaat die een gezonde basis is voor alle bewoners om zich verder te ontwikkelen.

Aantal bewoners

6

Open plaatsen

Neem voor meer informatie over open plaatsen contact op met de organisatie.

Gedragsregulering

Nee

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.