Blijf op de hoogte
Wonen zonder beperking

Duinweg, Bosch en Duin

Terug naar overzicht
Logo Zideris eigenzinnige zorg

Duinweg is een woonlocatie van Zideris in Bosch en Duin. Hier kun je wonen als je 24 uurs begeleiding nodig hebt.

Woning

Omschrijving

Welkom op de Duinweg. De Duinweg is een sfeervolle, oude villa en staat op een ruim terrein, gelegen in een rustige wijk in een bosrijke omgeving. Op het terrein staan een aantal speeltoestellen, is er een vuurplaats en overkapping in de tuin, een klein zwembad en hebben we een aantal kleine dieren zoals een konijn.

Indeling gemeenschappelijk deel

De woning heeft 3 verdiepingen en beschikt over 11 kamers. Tevens is er een gezamenlijke woon- en eetkamer, en een aparte keuken waar je kunt koken. Bewoners beschikken over diverse gezamenlijke douches, één badkamer en diverse toiletten.

Rolstoel toegankelijk

Nee

Tuin

Ja

Indeling per wooneenheid

Elke bewoner beschikt over een eigen kamer en gedeeld sanitair.

Situering in wijk

De woning is gelegen in de buurt van Zeist en Den Dolder. Per fiets zijn deze plaatsen goed te bereiken. De woning is bereikbaar met de bus.

Bereikbaarheid

Winkels > 500m
Gezondheidscentrum > 500m
Openbaar vervoer < 500m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Omschrijving

De bewoners binnen deze woning hebben een matige tot licht verstandelijke beperking. De bewoner moet in staat zijn om externe dagbesteding te volgen, werk te hebben of naar school te gaan. Er wonen met name jongvolwassenen wat de nodige gezelligheid, drukte en dynamiek met zich mee brengt.

Aantal bewoners

11

Open plaatsen

1 (neem voor informatie over de wachtlijst contact op met de organisatie).

Begeleiding

Op basis van ZZP's

Verzorging

Op basis van ZZP's

Behandeling

Op basis van ZZP's

Omschrijving

Met de begeleiding wordt o.a. gewerkt aan je eigen doelen en wensen. Er wordt gekeken waarin jij je kunt ontwikkelen, en gewerkt aan het opdoen of onderhouden van bestaande en nieuwe vaardigheden. We begeleiden je in het (leren) eigen keuzes te maken en bijvoorbeeld het stimuleren van (meer) zelfredzaamheid. We werken vanuit Gentle Teaching.

Gedragsregulering

Nee

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.