Wonen zonder beperking

Egoliplein Wonen

Terug naar overzicht

Je woont hier met acht jongeren. Tussen de 12-23 jaar. Alle cliënten hebben gedragsproblemen en een zeer intensieve zorgvraag. Je hebt een eigen slaapkamer of appartement. Onze locatie op het Egoliplein is modern. Het is ruim en er is veel daglicht. We hebben een snoezelruimte.

Woning

Soort woning

Appartement

Omschrijving

Je hebt een eigen slaapkamer of appartement. Je hebt je eigen sanitair. In de woonkamer kun je samen eten of een film kijken. De begeleiders zijn er zo nodig 24 uur per dag.

Indeling gemeenschappelijk deel

In de woonkamer en keuken wordt samen gegeten, gedronken, televisie gekeken, geknutseld en kun je samenzijn met anderen. Er is een snoezelruimte aanwezig.

Rolstoel toegankelijk

Nee

Tuin

Nee

Situering in wijk

Gelegen in Zuidoost nabij winkels en speelgelegenheden.

Bereikbaarheid

Winkels < 500m
Openbaar vervoer < 500m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Autisme en verstandelijke beperking, Verstandelijke beperking

Omschrijving

Je woont hier met acht jongeren. Tussen de 12-23 jaar. Alle cliënten hebben gedragsproblemen en een zeer intensieve zorgvraag. Je hebt een eigen slaapkamer of appartement.
Onze locatie op het Egoliplein is modern. Het is ruim en er is veel daglicht. We hebben een snoezelruimte, een plek om te bidden en een leuke tuin om te spelen. We zitten in een jonge woonwijk. Je bent zo bij het zwembad, de sportzaal en de kinderboerderij. Je woont hier mooi.

Aantal bewoners

8

Open plaatsen

Neem voor meer informatie over open plaatsen contact op met de organisatie.

Begeleiding

Op basis van ZZP's

Verzorging

Op basis van ZZP's

Behandeling

Op basis van ZZP's

Omschrijving

Er wordt ondersteuning geboden op basis van ZZP voor jongeren tussen 12 en 23 jaar met een matige tot ernstige verstandelijke beperking in combinatie met een aan autisme verwante stoornis. De begeleiders ondersteunen je waar jij het nodig hebt. Dat doen we als je terugkomt van het werk of de dagbesteding. En in het weekend. We willen dat je nog zelfstandiger kunt leven. Nog meer zelfvertrouwen krijgt. En nog beter voor je zelf kunt zorgen.

We zijn duidelijk omdat:
- We een voorspelbare woonomgeving bieden.
- Een op maatgesneden activiteitenprogramma hebben.
- De begeleiders met een moderne en effectieve methodiek werken.
- De begeleider altijd in de buurt is.
- We vanuit een stabiele omgeving werken aan jouw mogelijkheden.

Gedragsregulering

Ja

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.