Wonen zonder beperking

Deze locatie staat midden in een prachtig bos. Er wordt op deze locatie zorg geboden aan mensen met een (ernstig) verstandelijke beperking. Deze locatie bestaat uit drie woningen.

Woning

Soort woning

Groepswoning

Omschrijving

Op de Eik hebben we alle disciplines in huis. Denk hierbij aan een AVG arts, een logopedist, muziektherapeut, orthopedagoog en fysiotherapeut.
De Eik is een nieuw complex en modern ingericht. Iedereen heeft een ruime zit-slaapkamer met een eigen badkamer. En ook de tuin is geweldig. Daar hoor je de vogels fluiten en kun je heel misschien nog een vos zien.

Indeling gemeenschappelijk deel

De drie woningen hebben allen een ruime woonkamer en een keuken. In één van de woningen hebben we een kleine snoezelkamer en een verpleegbad gecreëerd. Daar kun je even heerlijk relaxen.

Rolstoel toegankelijk

Ja

Tuin

Ja

Indeling per wooneenheid

Iedere cliënt heeft een ruime zit-/slaapkamer met een eigen badkamer.

Situering in wijk

De woning staat op het terrein: Halfweg. Een prachtige locatie in het bos. Je kunt de vogels horen fluiten en soms zie je de eekhoorntjes in de boom klimmen. Op dit terrein staat ook een groot dagcentrum.

Bereikbaarheid

Winkels > 500m
Openbaar vervoer < 200m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Autisme en verstandelijke beperking, Epilepsie, Gedragsproblemen, Meervoudige beperking, Verstandelijke beperking

Omschrijving

Deze locatie staat midden in een prachtig bos. Er wordt op deze locatie zorg geboden aan mensen met een (ernstig) verstandelijke beperking. Deze locatie bestaat uit drie woningen. Groep 1: hier zijn we allemaal wat ouder (sommige van ons zijn dementerend). Groep 2: hier hebben we allemaal een vorm van autisme. Groep 3: hier wonen cliënten die een ernstige verstandelijke beperking soms ook gedragsproblemen hebben(SGEVG-achtergronden).

Aantal bewoners

18

Open plaatsen

Neem voor meer informatie over open plaatsen contact op met de organisatie.

Begeleiding

Intensief, Zeer intensief

Verzorging

Intensief, Zeer intensief

Behandeling

Intensief

Gedragsregulering

Ja

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.