Wonen zonder beperking

Elivagar (DeSeizoenen)

Terug naar overzicht

Woning

Soort woning

Overige woning

Omschrijving

Onze zorg en ondersteuning zijn er op gericht dat we zoveel mogelijk ‘de mens de mens laten zijn’. Medewerkers helpen bewoners daar waar nodig om hun eigen leven invulling te geven. Dit doen we door met elkaar in dialoog te gaan en te zoeken naar ontplooiingsmogelijkheden.

Rolstoel toegankelijk

Ja

Tuin

Ja

Bereikbaarheid

Winkels < 500m
Openbaar vervoer < 200m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Autisme en verstandelijke beperking, Licht verstandelijke beperking, Verstandelijke beperking

Omschrijving

De locatie Elivagar is gelegen in Roggel, in een groene, rustig dorpse omgeving. De woon-werkgemeenschap Elivagar draagt zorg voor 35 bewoners, bestaande uit twee doelgroepen. De verstandelijk beperkte bewoners (VB) zijn de bewoners van vier woonhuizen in de kern van het dorp Roggel. De licht verstandelijk beperkte (LVB) bewonen een aantal appartementen in kerkdorpen van de gemeente Leudal en een woongroep in het dorp Heibloem.

Aantal bewoners

0

Open plaatsen

1 (neem voor informatie over de wachtlijst contact op met de organisatie).

Begeleiding

Op basis van ZZP's

Verzorging

Op basis van ZZP's

Behandeling

Op basis van ZZP's

Omschrijving

Elivagar is actief in de zorg en ondersteuning in gedragsproblematische- en multi complexe situaties. De medewerkers zijn geschoold in de omgang met bewoners met een (licht) verstandelijke beperking, autisme, dreigend en destructief gedrag, seksualiteit en vraagstukken hieromtrent, omgang in de begeleiding rondom alcohol- en drugsproblematiek.

Binnen Elivagar gaan we ervan uit dat iedere bewoner talenten heeft die wij proberen te ontdekken en daarna samen ontwikkelen. Motivatie en draagkracht om richting te geven aan eigen leven is hetgeen van waaruit systematische doelen worden omschreven in samenspraak met de bewoner en waaraan samen wordt gewerkt. Eigen regie voeren, binnen gestelde kaders van veiligheid en met afgewogen acceptabele voor- en nadelen staat centraal.

Vrijwel alle mensen die wonen op Elivagar werken ook op Elivagar.

Gedragsregulering

Ja

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.