Blijf op de hoogte
Wonen zonder beperking

Erfdeel Semaja

Terug naar overzicht
Logo Driestroom

​Wij gaan op respectvolle wijze om met de kinderen die bij ons worden geplaatst. Dat betekent dat wij hun achtergrond en netwerk respecteren. Wij werken vanuit een reformatorische levensovertuiging en willen graag dat onze leefwijze gerespecteerd wordt.

Woning

Omschrijving

Ons gezinshuis is gevestigd in een prachtige woonboerderij, op loopafstand van het centrum van Werkendam. De boerderij is volledig gerenoveerd en biedt veel ruimte, zowel binnen als buiten. In totaal bevinden zich tien slaapkamers in de boerderij, een grote leefruimte, drie badkamers en een ruimte waar eventueel bezoek ontvangen kan worden.

Rolstoel toegankelijk

Nee

Tuin

Ja

Situering in wijk

Parkeermogelijkheden eigen terrein, gratis parkeren aan de straat.

Bereikbaarheid

Winkels < 200m
Openbaar vervoer < 200m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Omschrijving

​In ons gezinshuis richten we ons op getraumatiseerde jongere kinderen met of zonder licht verstandelijke beperking en bijkomende problemen. Deze kunnen variëren van leerproblemen, ASS, sociaal-emotionele problemen tot hechtingsproblematiek. Wat leeftijd betreft richten we ons op kinderen die bij plaatsing een maximale biologische leeftijd hebben van 10 jaar.

Aantal bewoners

6

Open plaatsen

Neem voor meer informatie over open plaatsen contact op met de organisatie.

Verzorging

Geen

Gedragsregulering

Nee

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.