Wonen zonder beperking

Gasthuisring 2

Terug naar overzicht

Stichting Het Werkt ondersteunt (jong-)volwassenen met een grote afstand tot de samenleving bij het vergroten van hun mogelijkheden. Door middel van ambulante ondersteuning, begeleid wonen en dagbesteding gaan wij voor het maximale resultaat: een gelukkig leven, midden in de maatschappij.

Woning

Omschrijving

Er zijn zes kamers beschikbaar met ieder een eigen wc/douche.

Indeling gemeenschappelijk deel

Er is een gemeenschappelijke keuken, waar ieder zelfstandig gebruik van maakt.

Rolstoel toegankelijk

Nee

Tuin

Ja

Bereikbaarheid

Winkels < 200m
Openbaar vervoer < 200m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Omschrijving

Er kan onder andere sprake zijn van psychische of psychiatrische problematiek, recente verslavingsproblemen of een licht verstandelijke beperking. Op basis van een kennismaking- en intakegesprek zal worden gekeken of de vraag/wensen van de cliënt aansluiten bij de mogelijkheden van Het Werkt. Voor cliënten vanaf 18 jaar en ouder (geen harde bovengrens). Contra-indicatie: actief harddrugs gebruik.

Aantal bewoners

6

Begeleiding

Gemiddeld, Intensief, Op basis van ZZP's

Verzorging

Op basis van ZZP's

Behandeling

Geen

Omschrijving

Deze woning aan de Gasthuisring is geschikt voor een doelgroep voor wie het belangrijk is dat begeleiding makkelijk bereikbaar is maar niet steeds aanwezig. Er is geen sprake van groepsbegeleiding, iedere bewoner krijgt individuele begeleiding en de telefonische bereikbaarheidsdienst is beschikbaar buiten begeleidingsuren.

Gedragsregulering

Nee

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.