Wonen zonder beperking

Gezinshuis de Leedehoeve

Terug naar overzicht

Woning

Soort woning

Eengezinswoning

Omschrijving

De "Leedehoeve" ligt landelijk aan de rand van Scherpenzeel. Een dorp in de provincie Gelderland. Wij beschikken over een eigen moestuin, waar we biologisch telen. De opbrengst is voor eigen gebruik. Er zijn op de Leedehoeve vogels en konijnen om voor te zorgen.
Op het grote terras kunnen wij van het buiten zijn genieten.

Indeling gemeenschappelijk deel

De Leedehoeve is verdeeld in 3 woonlagen. Op de begane grond hebben we een gezamenlijke woonkamer, een keuken en toilet.

Rolstoel toegankelijk

Nee

Tuin

Ja

Indeling per wooneenheid

Op de eerste verdieping hebben we 2 riante woon/slaapkamers. De Logeerkamer is iets kleiner van formaat.Tevens is er een badkamer.
Op de tweede verdieping is een ruime woon/slaapkamer aanwezig.

Situering in wijk

Gezinshuis de Leedehoeve ligt aan de rand van het knusse dorp Scherpenzeel. En is niet ver gelegen van het buitengebied, de bossen en het dorpscentrum met zijn winkelvoorzieningen. De faciliteiten van Scherpenzeel zelf zijn goed bereikbaar met de fiets. Amersfoort en Ede liggen op 20 autominuten. In een mooier gebied kunt u niet wonen. Tussen de Utrechtse Heuvelrug en de Hoge Veluwe, omringd door landerijen.

Bereikbaarheid

Winkels < 500m
Openbaar vervoer < 200m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Autisme en verstandelijke beperking, Lichamelijke beperking, Meervoudige beperking, Niet-aangeboren hersenletsel (NAH), Overig, Verstandelijke beperking

Omschrijving

Ons gezinshuis richt zich op (jong) volwassenen met een stoornis in het autistisch spectrum en/of een verstandelijke beperking. Mensen met een licht psychiatrische aandoening of met een lichte gedragsstoornis passen ook binnen ons profiel. Een oriënterend gesprek is altijd mogelijk.

Aantal bewoners

2

Open plaatsen

1

Begeleiding

Op basis van ZZP's

Verzorging

Op basis van ZZP's

Behandeling

Op basis van ZZP's

Omschrijving

Wij bieden 24 uurs zorg. Dit houdt in dat er altijd iemand aanwezig is op de Leedehoeve.
De eet en drinkmomenten doen we graag gezamenlijk. De vrijetijdsbesteding kan gezamenlijk of individueel ( sporten, shoppen, bowlen een terrasje pikken enz.) Een gezamenlijke vakantie bestaat ook uit de mogelijkheden. Ook is er veel ruimte voor de persoonlijke ontwikkeling van onze bewoner. Vanuit het zorgplan bieden wij individuele ondersteuning en begeleiding aan. Wij zijn bekwaam en bevoegd in het ondersteunen en/of geheel uitvoeren van de ADL zorg.

Gedragsregulering

Ja

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.