Wonen zonder beperking

Driestroomhuis de Bosk

Terug naar overzicht

Als het wonen thuis om welke reden dan ook niet meer mogelijk is, bieden wij een plek waar jongeren kunnen opgroeien en zichzelf kunnen ontwikkelen binnen de structuur van ons gezinshuis.

Woning

Soort woning

Overige woning

Omschrijving

Driestroomhuis de Bosk is een groot vrijstaand huis. Er is een ruime eet-/leefkeuken, waar we gezellig samen bijpraten en waar de maaltijden bereid worden. Daar kunnen ook computer spelletjes gespeeld worden. Er is een grote woonkamer met een televisie waar we gezamenlijk gebruik van maken. Het huis heeft een garage waar met regelmaat aan auto's gesleuteld wordt.

Indeling gemeenschappelijk deel

Woonkamer, keuken en badkamer zijn voor gezamenlijk gebruik. Iedereen beschikt over een ruime, eigen slaapkamer.

Rolstoel toegankelijk

Nee

Tuin

Ja

Indeling per wooneenheid

Rondom het huis ligt een ruime tuin. In de achtertuin staat ook een stal waar 2 hangbuikzwijntjes wonen. In de zomer is er onder andere een zwembad aanwezig en barbecueën we gezellig in de buitenkeuken.

Situering in wijk

Het huis ligt aan de rand van het dorp Harkema en kijkt uit op weilanden waar paarden en schapen lopen. Achter het huis bevinden zich de voet- en korfbalvelden van de Harkemaase Boys.

Bereikbaarheid

Winkels < 500m
Openbaar vervoer < 500m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Autisme en verstandelijke beperking, Licht verstandelijke beperking, Psychische beperking, Verstandelijke beperking

Omschrijving

Als het wonen thuis om welke reden dan ook niet meer mogelijk is, bieden wij een plek waar jongeren kunnen opgroeien en zichzelf kunnen ontwikkelen binnen de structuur van ons gezinshuis.

Aantal bewoners

6

Open plaatsen

Neem voor meer informatie over open plaatsen contact op met de organisatie.

Begeleiding

Op basis van ZZP's

Verzorging

Op basis van ZZP's

Behandeling

Op basis van ZZP's

Omschrijving

In het gezinshuis zijn we 24 uur per dag en 7 dagen per week aanwezig. We bieden de warmte van een gezin, structuur en veiligheid. Naast de leerdoelen uit het behandelplan, waar aan gewerkt wordt, zijn er ook alledaagse dingen waar de jongere zich mee bezig zal houden. Er worden stappen gemaakt in de richting van zelfstandigheid, door deel te nemen aan dagelijkse activiteiten zoals: leren, koken, wassen en strijken, fietsband plakken, kamer opruimen en schoonmaken en het leren omgaan met financiën.

Gedragsregulering

Ja

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.