Wonen zonder beperking

Driestroomhuis de Vlindertuyn

Terug naar overzicht
Logo Driestroom

​De Vlindertuyn is een kleinschalige zorgonderneming in Heerlen die unieke zorg biedt.

Woning

Soort woning

Overige woning

Omschrijving

Vrijstaande gezinswoning met 6 slaapkamers. De woning is ruim van opzet. De woning heeft 4 slaapkamers op de 1e etage en 2 slaapkamer op de 2e etage. Op de 2e etage is een extra zitkamer aanwezig.

Indeling gemeenschappelijk deel

Ruime woonkamer met aangrenzend open keuken

Rolstoel toegankelijk

Nee

Tuin

Ja

Situering in wijk

Vrijstaande gezinswoning in een kindvriendelijke omgeving. Direct gelegen aan een verkeersarme ventweg.

Bereikbaarheid

Winkels < 500m
Openbaar vervoer > 500m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Autisme en verstandelijke beperking, Licht verstandelijke beperking, Psychische beperking, Verstandelijke beperking

Omschrijving

​Ieder mens is uniek. Ieder mens heeft recht op geluk. Voor de een loopt alles op rolletjes, voor de ander is het leven een worsteling. Zorg op maat met interesse in de ander als persoon. Toewijding, liefde, aandacht en belangstelling maakt de zorg uniek en onderscheidend. Zorg vanuit het hart.
Samen streven we ernaar om een thuis te creëren waar ieder zich op zijn gemak mag voelen. Rust, reinheid en regelmaat zijn even belangrijk als spontaniteit en flexibiliteit. Er is ruimte voor verdieping en we stimuleren oprechte aandacht voor de ander en de wereld om je heen. Dat biedt ruimte om samen te denken, te werken en te spelen. Met uiteenlopende thema’s zoals onder andere geluk, de wereld, ordenen, God, luisteren en stemmingen.

Zo zetten we ons in voor alledaags geluk in een sfeer van verbondenheid. Waar je mag voelen dat je geliefd bent en er toe doet.

Aantal bewoners

5

Open plaatsen

Neem voor meer informatie over open plaatsen contact op met de organisatie.

Begeleiding

Op basis van ZZP's

Verzorging

Op basis van ZZP's

Behandeling

Op basis van ZZP's

Omschrijving

​De Vlindertuyn is een kleinschalige zorgonderneming in Heerlen die unieke zorg biedt. Met als drijfveer naastenliefde. We willen bijdragen aan het alledaagse geluk van de ander om zo samen de wereld een beetje mooier te maken. Onze bewoners komen bij ons terecht zowel met een indicatie vanuit de Jeugdwet of de Wet Langdurige Zorg.

Gedragsregulering

Ja

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.