Blijf op de hoogte
Wonen zonder beperking

Driestroomhuis het Baken

Terug naar overzicht
Logo Driestroom

​Onze kernpunten zijn: betrokkenheid, duidelijkheid, vertrouwen, wederzijds respect en transparantie.

Woning

Soort woning

Overige woning

Omschrijving

​​Ons gezinshuis is gevestigd in Gennep, Noord-Limburg. Wij maken gebruik van het aanbod van de stad zoals bioscoop of theater. Ons huis is goed bereikbaar: ligt vlakbij de A73 en het busstation waar lijn 83 naar Nijmegen tot en met Venlo voert. Wij wonen in een doodlopende straat waar nauwelijks verkeer komt, in een rustige groene wijk.

Indeling gemeenschappelijk deel

​Wij bieden alle kinderen/jongeren een eigen slaapkamer met faciliteiten, een ruime woning met twee badkamers en een grote tuin in een rustige maar normale woonwijk dichtbij het centrum van Gennep.

Rolstoel toegankelijk

Nee

Tuin

Ja

Bereikbaarheid

Winkels < 500m
Openbaar vervoer < 500m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Licht verstandelijke beperking, Verstandelijke beperking

Aantal bewoners

5

Open plaatsen

Neem voor meer informatie over open plaatsen contact op met de organisatie.

Begeleiding

Intensief

Verzorging

Intensief

Behandeling

Intensief

Omschrijving

Onze kernpunten zijn: betrokkenheid, duidelijkheid, vertrouwen, wederzijds respect en transparantie. De samenwerking met ouders vinden wij essentieel.Daarnaast natuurlijk een professionele samenwerking met scholen, jeugdbeschermers, gemeente, sportverenigingen, GGZ, huisarts, apotheek en tandarts. Ook kunnen wij therapievormen inzetten zoals speltherapie, logopedie, PMT, EMDR en andere vormen indien nodig. Dit alles zoveel mogelijk in de directe omgeving van het kind.

Gedragsregulering

Ja

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.