Wonen zonder beperking

Driestroomhuis Klim-Op

Terug naar overzicht
Logo Driestroom

In Driestroomhuis Klim-Op willen wij ons inzetten voor kinderen zodat zij in een veilige en gestructureerde leefomgeving ruimte krijgen om zich te ontwikkelen naar hun mogelijkheden. Wij willen kinderen helpen zich te ontplooien elk op hun eigen manier.

Woning

Soort woning

Overige woning

Omschrijving

Onze ruime, vrijstaande woning, met vrij uitzicht staat in een rustige woonwijk aan de rand van Drachten. In de woonwijk zijn ruime speelmogelijkheden w.o. een voetbalveld en 2 veldjes met speeltoestellen. Verder zijn er in de wijk vijvers met mogelijkheden om te vissen en 's winters te schaatsen.

Indeling gemeenschappelijk deel

De woning heeft een ruime woonkamer met een speelhoek en een open keuken met een kookeiland. In de keuken eten we met elkaar aan een lange tafel.

Verder hebben we een computerhoek met een pc en een computerhoekje voor de wii en de playstation. De woning heeft 2 badkamers met in 1 van de 2 badkamers een bubbelbad.

Buiten kunnen we gebruik maken van ons ruime afgeschermde terras.

Rolstoel toegankelijk

Nee

Tuin

Ja

Indeling per wooneenheid

Op de begaande grond is een slaapkamer/badkamer, een bijkeuken, een kantoor en een garage.

Op de eerste verdieping zijn 4 ruime slaapkamers en een badkamer.

Verder zijn er op de tweede verdieping nog 2 ruime slaapkamers.

Situering in wijk

Onze ruime, vrijstaande woning, met vrij uitzicht, staat in een rustige woonwijk aan de rand van Drachten.
In de woonwijk zijn ruime speelmogelijkheden w.o. een voetbalveld en 2 veldjes met speeltoestellen.Verder zijn er in de wijk vijvers met mogelijkheden om te vissen en 's winters te schaatsen.

Drachten biedt, naast het reguliere onderwijs, een groot aantal mogelijkheden wat betreft speciaal onderwijs: SO, VSO, SO RENN 4 en VSO RENN 4.

Bereikbaarheid

Winkels < 500m
Openbaar vervoer < 200m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Autisme en verstandelijke beperking, Gedragsproblemen, Licht verstandelijke beperking, Psychische beperking, Verstandelijke beperking

Omschrijving

In Driestroomhuis Klim-op willen wij ons inzetten voor kinderen zodat zij in een veilige en gestructureerde leefomgeving ruimte krijgen om zich te ontwikkelen naar hun mogelijkheden. Wij willen kinderen helpen zich te ontplooien elk op hun eigen manier. Elk kind/jongere is hierin uniek en verdient een eigen benadering, rekening houdend met zijn/haar mogelijkheden. Binnen ons gezinshuis zijn aanmeldingen van diverse vormen van problematiek bespreekbaar maar wij zullen wel kijken of het kind en het gedrag past binnen de gezinssituatie op dat moment. Waar nodig zoeken wij hierbij ook naar samenwerking met andere deskundigen zodat de kinderen/jongeren zich gelukkig en waardevol voelen. Bij aanmelding is het wenselijk als kinderen de leeftijd hebben van 4-12 jaar, maar kinderen kunnen langer bij ons wonen. Voor informatie over het Driestroomhuis kunt u ook contact opnemen met het echtpaar op telefoonnummer: 0512-531051 Meer informatie staat op onze website: www.driestroomhuisklimop.nl

Aantal bewoners

6

Open plaatsen

Neem voor meer informatie over open plaatsen contact op met de organisatie.

Begeleiding

Op basis van ZZP's

Verzorging

Op basis van ZZP's

Behandeling

Op basis van ZZP's

Omschrijving

Wij bieden 24 uurs zorg, behandeling en begeleiding met vaste gezinshuisouders.
Wij willen zoveel mogelijk een gezonde gezinssituatie nastreven, huiselijkheid en persoonlijke aandacht bieden.

Gedragsregulering

Ja

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.