Wonen zonder beperking

Driestroomhuis ‘Op Adelaarsvleugelen’

Terug naar overzicht
Logo Driestroom

Wij zijn een gezinshuis met 4 jongens en een meisje in de leeftijd variërend van 10 jaar tot 25. We ondernemen veel en vooral buiten zijn we heel actief: met bootjes, skelters, moestuin, slapen in een tent in de tuin.

Woning

Soort woning

Overige woning

Omschrijving

Je woont eerst als deel van het gezin in de boerderij met alle anderen. Daarna ga je in de schuur wonen waar 3, 4 kamers zijn ingericht om verder te oefenen met zelfstandig worden. Ieder heeft zijn eigen kamer en verder delen we alle ruimtes en houden ze ook gezamenlijk schoon.

Rolstoel toegankelijk

Nee

Tuin

Ja

Situering in wijk

We wonen binnen de gemeentegrenzen van Den Helder aan de rand van de wijk Nieuw Den Helder, maar ook de wijk De Schooten is heel vlakbij.

Bereikbaarheid

Winkels < 500m
Openbaar vervoer < 500m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Autisme en verstandelijke beperking, Licht verstandelijke beperking

Omschrijving

Wij zijn een gezinshuis met 4 jongens en een meisje in de leeftijd variërend van 10 jaar tot 25. We ondernemen veel en vooral buiten zijn we heel actief: met bootjes, skelters, moestuin, slapen in een tent in de tuin. We zijn erg goed met kinderen/ jongeren die wat te veel energie hebben of in hun gedrag wat sturing nodig hebben. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze website. www.opadelaarsvleugelen.nl info@opadelaarsvleugelen.nl

Aantal bewoners

6

Open plaatsen

Neem voor meer informatie over open plaatsen contact op met de organisatie.

Begeleiding

Op basis van ZZP's

Verzorging

Op basis van ZZP's

Behandeling

Op basis van ZZP's

Omschrijving

Overdag ga je naar school, werk of naar dagbesteding. Bij thuiskomst bieden we structuur in het programma, bieden we activiteiten die bij je leeftijd en interessegebied liggen met het doel je te begeleiden naar zoveel mogelijk zelfstandigheid. Je mag bij ons 18 jaar worden om daarna verder te groeien naar zo veel mogelijk zelfstandigheid; van deel van het gezin doorgroeien naar begeleid wonen in de tuin en verder.

Gedragsregulering

Ja

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.