Blijf op de hoogte
Wonen zonder beperking

Driestroomhuis Op Adelaarsvleugelen

Terug naar overzicht
Logo Driestroom

Ons huis biedt jongeren voor langere of korte tijd een plekje. We zijn gewend om wat in te schikken en een ander te laten meedoen in ons gezin. We vinden dat ieder mens waardevol en uniek is.

Woning

Soort woning

Overige woning

Omschrijving

​​Je woont eerst als deel van het gezin in de boerderij met alle anderen. Daarna ga je in de schuur wonen waar 3, 4 kamers zijn ingericht om verder te oefenen met zelfstandig worden. Ieder heeft zijn eigen kamer en verder delen we alle ruimtes en houden ze ook gezamenlijk schoon.
We wonen binnen de gemeentegrenzen van Den Helder aan de rand van de wijk Nieuw Den Helder, maar ook de wijk De Schooten is heel vlakbij.

Rolstoel toegankelijk

Nee

Tuin

Ja

Situering in wijk

We wonen binnen de gemeentegrenzen van Den Helder aan de rand van de wijk Nieuw Den Helder, maar ook de wijk De Schooten is heel vlakbij.

Bereikbaarheid

Winkels < 500m
Openbaar vervoer < 500m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Autisme en verstandelijke beperking, Licht verstandelijke beperking

Omschrijving

​Elk kind dat bij ons komt wonen mag rekenen op een volwaardige plek binnen het gezin. Je hebt recht op een veilige plek in huis, je eigen kamer. Structuur en duidelijkheid. Ruimte om je vragen en je klachten te uiten. Inspraak in de plannen die we maken. De mogelijkheid om je hobby’s en sport uit te oefenen. Je krijgt de volle rechten maar ook de plichten die daarbij horen. Het is vooral een plek waar je jezelf mag zijn er erbij mag horen. Iedereen is anders en heeft andere voorwaarden om vrijheid te ervaren en gelukkig te kunnen zijn.
Op dit moment geven wij 24-uurs begeleid en beschermd wonen voor 6 kinderen met een beperking in de leeftijd van 6 tot 25 jaar. Hiernaast bieden we ambulante hulp en dagbesteding op maat.

Aantal bewoners

6

Open plaatsen

Neem voor meer informatie over open plaatsen contact op met de organisatie.

Begeleiding

Op basis van ZZP's

Verzorging

Op basis van ZZP's

Behandeling

Op basis van ZZP's

Omschrijving

​Wij zijn Gerard en Linda Laagland Winder-Tijdeman. Ouders van 4 zonen. Gerard heeft gewerkt bij de Hoogovens, een scheepswerf, een klusbedrijf, de opvang voor dak- en thuislozen en is nu docent. Linda ooit begonnen als verpleegkundige, heeft daarna de zorg voor de kinderen op zich genomen, de PABO gedaan en lesgegeven.

Gedragsregulering

Ja

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.