Blijf op de hoogte
Wonen zonder beperking

Driestroomhuis Op Adelaarsvleugelen

Terug naar overzicht
Logo Driestroom

Een plek waar je jezelf mag zijn en 'erbij' mag horen.

Woning

Soort woning

Overige woning

Omschrijving

​Je woont eerst als deel van het gezin in de boerderij met alle anderen. Daarna ga je in de schuur wonen waar 3, 4 kamers zijn ingericht om verder te oefenen met zelfstandig worden. Ieder heeft zijn eigen kamer en verder delen we alle ruimtes en houden ze ook gezamenlijk schoon. We wonen binnen de gemeentegrenzen van Den Helder aan de rand van de wijk Nieuw Den Helder, maar ook de wijk De Schooten is heel vlakbij.

Rolstoel toegankelijk

Nee

Tuin

Ja

Situering in wijk

We wonen binnen de gemeentegrenzen van Den Helder aan de rand van de wijk Nieuw Den Helder, maar ook de wijk De Schooten is heel vlakbij.

Bereikbaarheid

Winkels < 500m
Openbaar vervoer < 500m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Autisme en verstandelijke beperking, Licht verstandelijke beperking

Omschrijving

Op dit moment bieden wij bij ons thuis 24-uursopvang voor 6 kinderen met een beperking in de leeftijd 6 - 25 jaar. En we bieden ambulante zorg op maat. Elk kind dat bij ons komt wonen mag rekenen op een volwaardige plek binnen het gezin. Je krijgt de volle rechten, maar ook de plichten die horen bij die volwaardige plek. Dat betekent dat je recht hebt op een veilige eigen plek in huis, namelijk je eigen kamer. We bieden dagbesteding op maat. We bieden begeleid of beschermd wonen, met de bijbehorende ambulante hulp op maat.

Structuur en duidelijkheid, ruimte om je vragen en je klachten te uiten. Inspraak in de plannen die we maken. Ruimte en mogelijkheden om je hobby's en sport uit te oefenen. Veel ruimte, want iedereen is anders en heeft andere voorwaarden om vrijheid te ervaren en gelukkig te kunnen zijn. En vooral ook een plek waar je jezelf mag zijn en 'erbij' mag horen.

Aantal bewoners

6

Open plaatsen

Neem voor meer informatie over open plaatsen contact op met de organisatie.

Begeleiding

Op basis van ZZP's

Verzorging

Op basis van ZZP's

Behandeling

Op basis van ZZP's

Omschrijving

​Overdag ga je naar school, werk of naar dagbesteding. Bij thuiskomst bieden we structuur in het programma, bieden we activiteiten die bij je leeftijd en interessegebied liggen met het doel je te begeleiden naar zoveel mogelijk zelfstandigheid. Je mag bij ons 18 jaar worden om daarna verder te groeien naar zo veel mogelijk zelfstandigheid; van deel van het gezin doorgroeien naar begeleid wonen in de tuin en verder.

Gedragsregulering

Ja

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.