Blijf op de hoogte
Wonen zonder beperking

Driestroomhuis Samen Sterk

Terug naar overzicht
Logo Driestroom

Onze ambitie is kinderen helpen die speciale hulp nodig hebben in de vorm van een gezinshuis. Samen hebben wij ruime ervaring in verschillende zorg en welzijnsinstellingen.

Woning

Soort woning

Overige woning

Rolstoel toegankelijk

Nee

Tuin

Ja

Bereikbaarheid

Winkels < 500m
Openbaar vervoer < 200m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Autisme en verstandelijke beperking, Licht verstandelijke beperking, Overig, Psychische beperking

Omschrijving

Wij zijn David en Chantal woonachtig in Alphen aan den Rijn. Samen hebben wij twee dochters. Wij vangen 3 broertjes op binnen ons gezin die niet meer thuis kunnen wonen.

Onze ambitie is kinderen helpen die speciale hulp nodig hebben in de vorm van een gezinshuis. Samen hebben wij ruim 25 jaar ervaring in verschillende zorg en welzijnsinstellingen.

​Vandaag de dag zijn er veel kinderen/ jongeren die door uiteenlopende redenen niet meer thuis kunnen wonen. Wij richten ons op de kwalitatieve groei van deze kinderen/ jongeren. Emancipatie van het beroep gezinsouder, empowerment van het gewone leven en aansluiten bij de talenten van de kinderen/ jongeren en hun gezonde ontwikkelingsmogelijkheden zijn de pijlers waarop wij werken. Wij hebben ervoor gekozen om kinderen op te vangen in de leeftijd vanaf 6 jaar t/m 21 jaar, die om verschillende redenen niet meer thuis kunnen wonen.

Aantal bewoners

3

Open plaatsen

Neem voor meer informatie over open plaatsen contact op met de organisatie.

Begeleiding

Gemiddeld, Op basis van ZZP's

Verzorging

Gemiddeld, Op basis van ZZP's

Behandeling

Gemiddeld, Op basis van ZZP's

Omschrijving

​Vandaag de dag zijn er veel kinderen/ jongeren die door uiteenlopende redenen niet meer thuis kunnen wonen. Wij richten ons op de kwalitatieve groei van deze kinderen/ jongeren. Emancipatie van het beroep gezinsouder, empowerment van het gewone leven en aansluiten bij de talenten van de kinderen/ jongeren en hun gezonde ontwikkelingsmogelijkheden zijn de pijlers waarop wij werken.

Gedragsregulering

Ja

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.