Wonen zonder beperking

Gezinshuis/ Driestroomhuis Vinkenbroek

Terug naar overzicht

Woning

Soort woning

Overige woning

Omschrijving

In ons woonhuis maken we gezamenlijk gebruik van de woonkeuken, woonkamer etc. Het woonhuis beschikt over 2 badkamers en iedere cliënt heeft een eigen slaapkamer. Rondom het woonhuis is een zee aan ruimte aangezien wij op een melkveebedrijf wonen.

Rolstoel toegankelijk

Nee

Tuin

Ja

Indeling per wooneenheid

Ieder appartement bevat een eigen douche/toilet en een leefruimte. Verder is er een gezamenlijke ruimte

Situering in wijk

Driestroomhuis Vinkenbroek is gelegen in het buitengebied van Roosendaal. Het dorpje Wouw ligt op 600 m van Vinkenbroek, in het dorp zijn alle directe voorzieningen aanwezig. De stad Roosendaal ligt op 1,5 km van Vinkenbroek. Hier is het ziekenhuis, station en verder alle andere voorzieningen. Het busstation is op 400 m gelegen.

Bereikbaarheid

Winkels > 500m
Openbaar vervoer > 500m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Licht verstandelijke beperking, Psychische beperking, Verstandelijke beperking

Omschrijving

Driestroomhuis Vinkenbroek is gevestigd op ons melkveebedrijf. In ons woonhuis vangen wij naast onze eigen 5 kinderen nog 4 jongeren op. Zij draaien gewoon met ons eigen gezin mee. Naast de opvang in eigen huis hebben wij ook nog 5 Hateenheden (appartementjes) met één gezamenlijke ruimte voor jongeren. Het is een plek voor jongeren die vaak al een moeilijke tijd achter zich hebben en verder toe willen werken naar een zelfstandige woonplek. Wij verwachten dat wij jongeren, op onze plek en door onze benadering, een stukje verder de toekomst in kunnen brengen, zowel praktisch als op het gebied van normen en waarden. Op onze locatie staan de verleidingen van de stad wat verder van hen af.

Aantal bewoners

9

Open plaatsen

2 (neem voor informatie over de wachtlijst contact op met de organisatie).

Begeleiding

Op basis van ZZP's

Verzorging

Op basis van ZZP's

Behandeling

Op basis van ZZP's

Gedragsregulering

Ja

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.