Wonen zonder beperking

Woning

Soort woning

Eengezinswoning

Omschrijving

Het betreft een overzichtelijke moderne woning. Je eigen kamer richt je zelf in met je eigen spullen. De slaapkamers zijn 20m2 tot 30m2 groot. De gemeenschappelijke ruimtes zijn ingericht door Gidiz, zoals de ruime woonkeuken, berging en wasruimte. Er is een badkamer in het pand, met een dubbele wasbak, een toilet en een douche. Er is ook een apart tweede toilet in het huis. Aansluitend op de woonkeuken is een balkon aanwezig.

Rolstoel toegankelijk

Nee

Tuin

Nee

Situering in wijk

Gidiz kiest de locaties zorgvuldig uit. Wij letten altijd op een gunstige ligging ten opzichte van openbaar vervoer, winkels, scholen en andere voorzieningen in ’s-Hertogenbosch.

Bereikbaarheid

Winkels < 200m
Openbaar vervoer < 200m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Autisme en normale begaafdheid

Omschrijving

Het huis van Gidiz is bestemd voor jongvolwassenen met autisme (ASS) tussen de 16 en 25 jaar. We maken samen met jou afspraken over de begeleiding die je nodig hebt. Het doel is om jou op diverse gebieden te laten ontwikkelen, afhankelijk van je behoefte. Die begeleiding bieden we ter plekke aan. Je kunt altijd een beroep doen op jouw vaste begeleider. Dat is eigenlijk het enige verschil met een ander woonhuis.

Aantal bewoners

3

Open plaatsen

Neem voor meer informatie over open plaatsen contact op met de organisatie.

Begeleiding

Op basis van ZZP's

Verzorging

Op basis van ZZP's

Behandeling

Geen

Omschrijving

Gidiz heeft een actieve, individuele manier van begeleiden. Er wordt niet uitgegaan van je beperkingen, maar van alles wat je kunt. Al je talenten en alles wat je ooit leerde, maken jou tot wie je bent. Het is onze taak om daarmee rekening te houden en om je ervaringen in te zetten, zodat je ruimte krijgt om minder ontwikkelde vaardigheden te ontplooien. Na verloop van tijd zul je ervaren dat je beter bent opgewassen tegen belemmeringen die op je pad komen.

Gedragsregulering

Ja

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.