Naar inhoud Naar navigatie

Ga terug

Print

Gidiz

Algemeen

Gidiz
Postbus 289
5201AG Den Bosch
Telefoonnummer:
0621850537
Zorgaanbieder:
Gidiz

Doelgroep

Soort beperking
Autisme normaal begaafd
Omschrijving
Het huis van Gidiz is bestemd voor jongvolwassenen met autisme (ASS) tussen de 16 en 25 jaar. We maken samen met jou afspraken over de begeleiding die je nodig hebt. Het doel is om jou op diverse gebieden te laten ontwikkelen, afhankelijk van je behoefte. Die begeleiding bieden we ter plekke aan. Je kunt altijd een beroep doen op jouw vaste begeleider. Dat is eigenlijk het enige verschil met een ander woonhuis.
Leeftijd
  • 18 tot 24 jaar
Geslacht
mannen
Aantal bewoners
3
Open plaatsen
Voor informatie over beschikbaarheid van open plaatsen kunt u met onderstaande aanbieder contact opnemen
Getoonde informatie onjuist?

Tip

Is de informatie die u hier ziet onjuist? Of is de woning of open plaats niet beschikbaar? Tip dan de betreffende organisatie.
  • *
  • *
  • *

* dit is een verplicht veld

Hoe wij omgaan met uw privacy.

Ondersteuning

Begeleiding
Op basis van ZZP’s
Verzorging
Op basis van ZZP’s
Behandeling
Geen
Gedragsregulering
Ja
Omschrijving
Gidiz heeft een actieve, individuele manier van begeleiden. Er wordt niet uitgegaan van je beperkingen, maar van alles wat je kunt. Al je talenten en alles wat je ooit leerde, maken jou tot wie je bent. Het is onze taak om daarmee rekening te houden en om je ervaringen in te zetten, zodat je ruimte krijgt om minder ontwikkelde vaardigheden te ontplooien. Na verloop van tijd zul je ervaren dat je beter bent opgewassen tegen belemmeringen die op je pad komen.

Woning

Soort woning
eengezinswoning
Algemene beschrijving
Het betreft een overzichtelijke moderne woning. Je eigen kamer richt je zelf in met je eigen spullen. De slaapkamers zijn 20m2 tot 30m2 groot. De gemeenschappelijke ruimtes zijn ingericht door Gidiz, zoals de ruime woonkeuken, berging en wasruimte. Er is een badkamer in het pand, met een dubbele wasbak, een toilet en een douche. Er is ook een apart tweede toilet in het huis. Aansluitend op de woonkeuken is een balkon aanwezig.
Rolstoeltoegankelijk
nee
Tuin
nee
Situering in wijk
Gidiz kiest de locaties zorgvuldig uit. Wij letten altijd op een gunstige ligging ten opzichte van openbaar vervoer, winkels, scholen en andere voorzieningen in ’s-Hertogenbosch.
Bereikbaarheid
Winkels
<200m
Scholen
<200m
Kerk
>500m
Openbaar vervoer
<200m

Contact

Aanmeld procedure
Via het contactformulier op de website, telefonisch of via e-mail.
Organisatie
Gidiz
Contactpersoon
Richard Riemslag Baas
Tel: 0621850537
info@gidiz.nl
Website
http://www.gidiz.nl

Heeft u interesse in deze woning of wilt u extra informatie? Klik dan op de onderstaande contact button en de (zorg) aanbieder zal contact met u opnemen.

Neem contact op