Blijf op de hoogte
Wonen zonder beperking

Greeflaan 79 S&L Zorg

Terug naar overzicht

Mooie groepswoning met binnen tuin. Op middellange termijn gaan we over naar een nieuwbouw locatie in Roosendaal of Bergen op Zoom. Naast het groepswonen krijgen de bewoners een eigen studio. Uiteraard wordt de nieuwe bewoner en verwant actief bij deze ontwikkeling betrokken.

Woning

Soort woning

Overige woning

Omschrijving

Kleinschalige woonvoorziening met een binnentuin en een groepsgrootte van maximaal 6. Nabij centrum van Wouw gelegen. Op termijn gaat deze woning over naar nieuwbouw in Roosendaal of Bergen op Zoom.

Indeling gemeenschappelijk deel

Er is een gemeenschappelijke huiskamer, keuken en badkamer, met een ruime overdekte binnentuin.

Rolstoel toegankelijk

Ja

Tuin

Ja

Indeling per wooneenheid

Iedere cliënt heeft zijn eigen zit-/slaapkamer

Situering in wijk

Ligt enerzijds aan de doorgaande weg en anderzijds aan een rustige woonwijk. Nabij het centrum van Wouw.

Bereikbaarheid

Winkels > 500m
Openbaar vervoer > 500m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Verstandelijke beperking

Omschrijving

De woonlocatie bestaat uit totaal 3 woongroepen en 2 dagbestedingsgroepen. Gesitueerd rondom een veilige binnen tuin. Deze woning bevind zich op de 1e etage. Er is een lift aanwezig. Greeflaan 79 is een woongroep met een mix in leeftijden. Momenteel leeftijden van 19 tot en met 29 jaar. Ouder mag ook. Het ontwikkelingsniveau van de bewoners is van matig tot en met een ernstig verstandelijke, meervoudige beperking. Er is ruimte voor twee nieuwe bewoners die ook wat verbale mogelijkheden hebben. Zij die evenwicht zoeken tussen gezellige drukte en rust. Er kan op deze locatie dagbesteding geboden worden. Gedragscomplex of veel harde geluiden zijn contra vanwege de locatie en groepssamenstelling.

Aantal bewoners

6

Begeleiding

Op basis van ZZP's

Verzorging

Op basis van ZZP's

Behandeling

Op basis van ZZP's

OmschrijvingEr wordt 24 begeleiding en zorg geboden in de directe nabijheid van de cliënt. Er is een slaapwacht aanwezig in het complex.

Gedragsregulering

Nee

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.