Wonen zonder beperking

Woning

Soort woning

Groepswoning

Omschrijving

De moderne woning ligt in een rustige bosrijke omgeving en beschikt over 6 zit/slaapkmers en goede sanitaire voorzieningen. In de directe nabijheid is aanbod van dagbesteding, een mooi uitgerust sporterrein en een overdekt zwembad.

Indeling gemeenschappelijk deel

De woning beschikt een gemeenschappelijke woonkamer en mooi buitenterras met een landelijk uitzicht. Alles bevindt zich op de begane grond.

Rolstoel toegankelijk

Ja

Tuin

Ja

Indeling per wooneenheid

Elke client beschikt over een eigen zit/slaapkamer.

Situering in wijk

De woning staat op het instellingsterrein maar ligt dicht in de buurt van Rhenen, Wageningen en Achterberg.De woning is goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

Bereikbaarheid

Winkels > 500m
Openbaar vervoer > 500m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Autisme en verstandelijke beperking, Epilepsie, Licht verstandelijke beperking, Psychische beperking, Verstandelijke beperking

Omschrijving

De Grift is een kleinschalige woning voor jongeren en jong volwassenen die behoefte hebben aan structuur en voorspelbaarheid. Om de gewenste en intensieve begeleiding te kunnen realiseren is het noodzakelijk dat clienten over een zorgzwaartepakket VG07 beschikken.

Aantal bewoners

6

Open plaatsen

2 (neem voor informatie over de wachtlijst contact op met de organisatie).

Begeleiding

Zeer intensief, Op basis van ZZP's

Verzorging

Op basis van ZZP's

Behandeling

Op basis van ZZP's

Omschrijving

Het individueel ondersteuningsplan vormt de basis voor de begeleiding. Iedere client heeft een persoonlijk dagprogramma, waarin de individuele behoeften centraal staan. De begeleidingsmethodiek is Gentle Teaching. Overdag gaan de jongeren/jong volwassenen naar school, dagcentrum of werk.

Gedragsregulering

Ja

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.