Wonen zonder beperking

Woning

Soort woning

Groepswoning

Omschrijving

De Grift 6-8 bestaat uit 2 geschakelde woningen. In elke woning wonen 6 clienten.

Indeling gemeenschappelijk deel

De 2 woningen hebben alleen begane grond. Er is een grote gezamenlijke woon-eetkamer met aansluitend terras en tuin.Er zijn 2 badkamers aanwezig met douches.

Rolstoel toegankelijk

Ja

Tuin

Ja

Indeling per wooneenheid

Elke client beschikt over een eigen zit-slaapkamer die naar eigen smaak kan worden ingericht.

Situering in wijk

De woning ligt op een rustig gelegen landelijk terrein met uitkijk op het riviertje de Grift. Op loopafstand is het Grebbebos. Er zijn veel mogelijkheden om te fietsen/wandelen/skelteren. Er is een overdekt zwembad aanwezig.Het woonterrein is verkeersveilig voor clienten. In directe omgeving liggen Rhenen en Wageningen.

Bereikbaarheid

Winkels > 500m
Openbaar vervoer < 500m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Autisme en verstandelijke beperking, Licht verstandelijke beperking, Overig, Psychische beperking, Verstandelijke beperking

Omschrijving

Wonen in de Grift 6-8 betekent wonen in een zeer plezierige beschermde landelijke omgeving. Clienten hebben behoefte aan duidelijkheid en structuur. De ondersteuningsvragen van de clienten liggen zowel op het gebied van zorg en begeleiding als op het psychische vlak. Om de benodigde begeleiding te kunnen bieden is een zorgzwaartepakket VG04-VG05 of VG06 nodig

Aantal bewoners

6

Open plaatsen

1 (neem voor informatie over de wachtlijst contact op met de organisatie).

Begeleiding

Op basis van ZZP's

Verzorging

Op basis van ZZP's

Behandeling

Op basis van ZZP's

Omschrijving

De professionele ondersteuning is erop gericht het welzijn van de client te bevorderen en dagelijkse structuur en zorg te bieden waar nodig is. De begeleiders gaan zo goed mogelijk in op de uiteenlopende begeleidingsvragen van de individuele client. Het individueel ondersteuningsplan vormt de basis van de begeleiding. Dat gebeurt op basis van de begeleidingsmethode gentle teaching.

Gedragsregulering

Ja

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.