Blijf op de hoogte
Wonen zonder beperking

Grift woningen, Rhenen

Terug naar overzicht
Logo Zideris eigenzinnige zorg

Wonen in een Grift woning op ons terrein betekent wonen in een plezierige beschermde landelijke omgeving. Als je hier komt wonen heb je intensieve 24 uurs begeleiding nodig en vaak behoefte aan nabijheid, duidelijkheid en/of structuur.

Woning

Soort woning

Groepswoning

Omschrijving

Welkom bij de Grift woningen. De Grift woningen bestaan uit 2 geschakelde woningen. In elke woning wonen 6 of 7 bewoners. Er zijn in totaal 4 geschakelde Grift woningen op het Zideris terrein in Rhenen.

Indeling gemeenschappelijk deel

De woningen hebben alleen begane grond. Er is een grote gezamenlijke woon-eetkamer met aansluitend terras of tuin. Er zijn 2 gezamenlijke badkamers aanwezig met douches en eventueel een hoog/ laag bad.

Rolstoel toegankelijk

Ja

Tuin

Ja

Indeling per wooneenheid

Elke bewoner beschikt over een eigen zit-slaapkamer die naar eigen smaak kan worden ingericht.

Situering in wijk

De woning ligt op een rustig gelegen landelijk terrein met uitkijk op het riviertje de Grift. Op loopafstand is het Grebbebos. Er zijn mogelijkheden om te fietsen/wandelen en skelteren op het terrein. Er is een klein overdekt zwembad aanwezig. Het woonterrein is verkeersveilig voor bewoners. In directe omgeving liggen Rhenen en Wageningen.

Bereikbaarheid

Winkels > 500m
Gezondheidscentrum < 200m
Openbaar vervoer < 500m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Autisme en verstandelijke beperking, Gedragsproblemen, Licht verstandelijke beperking, Psychische beperking, Verstandelijke beperking

Omschrijving

Bewoners van de Grift woningen hebben vaak behoefte aan nabijheid, duidelijkheid en/of structuur. De begeleidingsvraag kan zowel op het gebied van fysieke zorg en begeleiding in gedrag liggen, als mede op het psychische vlak. Bewoners kunnen meestal niet lang alleen zijn en hebben een VG5, VG6 of VG7 indicatie.

Aantal bewoners

7

Open plaatsen

1 (wachtlijst van toepassing).

Begeleiding

Op basis van ZZP's

Verzorging

Op basis van ZZP's

Behandeling

Op basis van ZZP's

Omschrijving

Er wordt gewerkt aan behoud van vaardigheden en motiveren van de ontwikkeling. Wanneer je thuis bent is er altijd begeleiding aanwezig. We werken vanuit Gentle Teaching. We helpen je daarnaast om zo mogelijk, zo zelfstandig mogelijk te zijn. Je mag zelf keuzes maken, en wanneer je dingen moeilijk vindt, staan we klaar om je te ondersteunen.

Gedragsregulering

Ja

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.