Blijf op de hoogte
Wonen zonder beperking

Groenekanseweg

Terug naar overzicht
Logo Zideris eigenzinnige zorg

De woning is geschikt voor clienten die functioneren op een redelijk zelfstandig niveau. Over het algemeen hebben deze clienten weinig hulp nodig bij ADL. De begeleiding is gericht op sociale redzaamheid. De professionele ondersteuning van Zideris doet een appél op de eigen mogelijkheden en bie...

Woning

Soort woning

Groepswoning

Omschrijving

De woning heeft 3 verdiepingen en is gevestigd in de bebouwde kom van De Bilt. Het huis is met een eigen gezicht en karakter, gelegen bij het centrum (met alle faciliteiten) van het dorp De Bilt. De voorzijde (met balkons) ligt aan een levendige weg.

Indeling gemeenschappelijk deel

Clienten beschikken over een eigen zit-slaapkamer die naar eigen smaak kan worden ingericht. Er is een gedeelde toilet- en badvoorziening. Naast de eigen zit-slaapkamers is er een ruime gemeenschappelijke huiskamer op de 1ste verdieping met een grotere keuken op de begane grond en een kleinere keuken.

Rolstoel toegankelijk

Nee

Tuin

Nee

Indeling per wooneenheid

Elke client beschikt over een eigen zit- slaapkamer

Situering in wijk

De woning ligt in de omgeving waar bos, park, sporthal, voetbalvelden en zwembad in de buurt liggen. De bushalte ligt op 200 meter van de woning.

Bereikbaarheid

Winkels < 500m
Openbaar vervoer < 500m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Autisme en verstandelijke beperking, Licht verstandelijke beperking, Overig, Verstandelijke beperking

Omschrijving

De woning is geschikt voor clienten die functioneren op een redelijk zelfstandig niveau. Over het algemeen hebben deze clienten weinig hulp nodig bij ADL. De begeleiding is gericht op sociale redzaamheid. De professionele ondersteuning van Zideris doet een appél op de eigen mogelijkheden en biedt ondersteuning in nabijheid. Deze woning is geschikt voor clienten met een zorgzwaartepakket VG04 of VG06.

Aantal bewoners

8

Open plaatsen

Neem voor meer informatie over open plaatsen contact op met de organisatie.

Begeleiding

Op basis van ZZP's

Verzorging

Op basis van ZZP's

Behandeling

Op basis van ZZP's

Omschrijving

De begeleiding is altijd aanwezig als clienten in huis zijn. De ondersteuning is gericht op het behouden en uitbreiden van aanwezige vaardigheden en het bieden van ontwikkelingsmogelijkheden aansluitend bij de woonwensen. clienten worden nauw bij het huishouden (boodschappen doen, eten koken, zelf de was doen)betrokken.

Gedragsregulering

Ja

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.