Wonen zonder beperking

Heerbaan 52

Terug naar overzicht

Woning

Omschrijving

Een vrijstaande woning in het centrum van het dorp met 5 grote slaapkamers op de begane grond en 1 gezamenlijke badkamer. Op de bovenverdieping bevinden zich nog 3 slaapkamers met een gezamenlijke badkamer. De woning heeft een grote keuken, woonkamer en grote tuin.

Indeling gemeenschappelijk deel

Gezamenlijke badkamer beneden en boven.
Grote woonkamer met zitgedeelte en eetgedeelte.
Grote keuken
Gezamenlijke tuin, garage

Rolstoel toegankelijk

Ja

Tuin

Ja

Indeling per wooneenheid

De wooneenheid bestaat alleen uit een slaapkamer, zonder verdere voorzieningen.

Situering in wijk

De woning ligt in het centrum van het dorp. Winkels liggen op loopafstand. Het terrein van Daelzicht ligt iets verder weg, nl. meer dan 500 meter.

Bereikbaarheid

Winkels < 200m
Gezondheidscentrum > 500m
Openbaar vervoer < 200m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Auditieve of communicatieve beperking, Autisme en verstandelijke beperking, Gedragsproblemen, Meervoudige beperking, Psychische beperking, Zintuiglijke beperking

Omschrijving

Binnen de Heerbaan zijn 6 bewoners woonachtig, waarvan, op 1 bewoner na, allen ernstig verstandelijk beperkt. Zo is er bij meerdere cliënten naast de verstandelijke beperking, sprake van autisme, specifieke syndromen en/of een zintuiglijke beperking. Er worden zowel individueel als in groepsverband activiteiten ondernomen. Cliënten hechten er veel waarde aan om zich te kunnen terugtrekken op hun eigen kamer. Cliënten zijn op vrijwel alle levensgebieden in grote mate afhankelijk van de begeleider. Begeleiding is gericht op aansturen, stimuleren en ondersteunen met overname bij complexere vaardigheden.

Aantal bewoners

6

Open plaatsen

Neem voor meer informatie over open plaatsen contact op met de organisatie.

Begeleiding

Gemiddeld

Verzorging

Gemiddeld, Intensief

Behandeling

Gemiddeld

Omschrijving

Cliënten zijn op vrijwel alle levensgebieden in grote mate afhankelijk van de begeleider. Begeleiding is gericht op aansturen, stimuleren en ondersteunen, met overname bij complexere vaardigheden.

Gedragsregulering

Ja

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.