Wonen zonder beperking

De Heermoes staat in een groene wijk van Veenendaal. De begeleiders op de Heermoes zijn heel actief. We organiseren veel leuke dingen. Zo gaan we wel eens lekker uit eten. En maken we soms een uitstapje.

Woning

Soort woning

Overige woning

Omschrijving

We wonen hier met acht cliënten. We hebben allemaal een matige verstandelijke beperking. Twee cliënten hebben een eigen appartement. De andere cliënten hebben een zit-slaapkamer. De huiskamer is sfeervol. Daar eten we samen. Doen we een spelletje. En kijken we ’s avonds televisie.

Indeling gemeenschappelijk deel

Er wordt gebruik gemaakt van de gemeenschappelijke woonkamer, waar ook gezamenlijk wordt gegeten.
Ook de sanitaire ruimten worden gedeeld.

Rolstoel toegankelijk

Ja

Tuin

Ja

Indeling per wooneenheid

Twee cliënten hebben een eigen appartement. De andere cliënten hebben een zit-slaapkamer.

Situering in wijk

De Heermoes ligt in een rustige woonwijk. Er zijn wat winkels in de buurt. En het centrum van Veenendaal is niet zo ver. We hebben een groot terras. Daar kun je in de zomer lekker van de zon genieten.

Bereikbaarheid

Winkels > 500m
Openbaar vervoer > 500m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Autisme en verstandelijke beperking, Epilepsie, Lichamelijke beperking, Psychische beperking, Verstandelijke beperking

Omschrijving

De Heermoes staat in een groene wijk van Veenendaal. De begeleiders op de Heermoes zijn heel actief. We organiseren veel leuke dingen. Zo gaan we wel eens lekker uit eten. En maken we soms een uitstapje. Laatst waren we nog op de kaasboerderij. Met Kerstmis zetten we een kerstboom op. En natuurlijk wordt iedere verjaardag goed gevierd. Het is hier gezellig. Je voelt je hier echt thuis.

Aantal bewoners

8

Open plaatsen

Neem voor meer informatie over open plaatsen contact op met de organisatie.

Begeleiding

Op basis van ZZP's

Verzorging

Op basis van ZZP's

Behandeling

Op basis van ZZP's

Omschrijving

De begeleiders stimuleren je om lekker actief te zijn. De ene bewoner gaat vaak naar een orgelconcert. De andere bewoner rijdt paard. En de derde bewoner gaat regelmatig naar de kerk. We ondersteunen je waar jij het nodig hebt. Daar maken we duidelijke afspraken over. De afspraken zetten we in een ondersteuningsplan.

Benodigde indicatie is VG03-04 en ook VG05-08, gebruik rolstoel is mogelijk.

Gedragsregulering

Ja

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.