Wonen zonder beperking

Herbergier Emmen

Terug naar overzicht

Woning

Soort woning

Appartement

Omschrijving

Het pand waar de Herbergier in is gehuisvest is een van de 12 gemeentelijke monumenten en straalt huiselijkheid uit door de traditionele architectuur en de warme aankleding. Iedereen heeft een eigen appartement, dat naar eigen smaak kan worden ingericht. Elk appartement heeft een ruime kamer en een douche en toilet. Er is een gezamenlijke woonkamer en een landelijke woonkeuken. De Herbergier krijgt een grote tuin, waar volop plek zal zijn om buiten te zitten en te wandelen, maar waar ook gewerkt kan worden in de bloemperken en de moestuin. Er kan genoten worden van de kippen en de konijnen, van spelende kinderen op de trampoline en op het tegenover de Herbergier liggende schoolplein.

Rolstoel toegankelijk

Ja

Tuin

Ja

Bereikbaarheid

Winkels > 500m
Openbaar vervoer < 200m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Dementie

Omschrijving

Herbergier Emmen is een kleinschalige woonvoorziening voor mensen met geheugenproblemen. Binnen de Herbergier vinden de bewoners een nieuw thuis; een huiselijke omgeving waar aandacht, liefde en respect voor elkaar de sfeermakers zijn. Alrik en Rianne Aalbers wonen als zorgondernemers met hun gezin ook in de Herbergier en zien het als een mooie uitdaging om juist in deze laatste levensfase van hun bewoners de kwaliteit van dit kostbare leven te blijven beschermen. Samen met een team enthousiaste medewerkers wordt de zorg steeds zo afgestemd op de wensen en behoeften van de bewoners dat ze zoveel mogelijk gewoon kunnen blijven wonen en leven. Dat maakt de zorg in een Herbergier zo bijzonder.

Aantal bewoners

16

Open plaatsen

Neem voor meer informatie over open plaatsen contact op met de organisatie.

Begeleiding

Op basis van ZZP's

Verzorging

Op basis van ZZP's

Behandeling

Geen

Gedragsregulering

Nee

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.