Blijf op de hoogte
Wonen zonder beperking

Hollandia, Veenendaal

Terug naar overzicht
Logo Zideris eigenzinnige zorg

Hollandia is een woonlocatie van Zideris in Veenendaal. Hier kun je wonen als je 24 uurs begeleiding nodig hebt.

Woning

Omschrijving

Welkom op de Hollandia. Als je bij Hollandia komt wonen, dan krijg je een eigen appartement met een woonkamer, een slaapkamer en een badkamer met toilet. Er is daarnaast een gezellige groepsruimte. Die heeft een keuken met twee grote eettafels. Hier maken we samen lekkere maaltijden klaar die we met elkaar eten. Ook is er een terras, waar je op warme dagen fijn buiten kunt zitten. Als je op de begane grond woont heb je zelfs een eigen terras. Daarnaast is er een gezellige woonkamer waar je samen met je medebewoners gebruik van kunt maken.

Indeling gemeenschappelijk deel

Woon- en eetkamer

Rolstoel toegankelijk

Ja

Tuin

Ja

Indeling per wooneenheid

Keukenblok, apart slaap- en woongedeelte, badkamer

Situering in wijk

Hollandia ligt dicht bij het centrum, midden in een woonwijk in Veenendaal. Het is een modern gebouw met een moderne en warme inrichting.

Bereikbaarheid

Winkels < 500m
Gezondheidscentrum > 500m
Openbaar vervoer < 500m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Omschrijving

De bewoners binnen deze woning hebben een matige tot licht verstandelijke beperking. De bewoner moet om kunnen gaan met een eigen appartement binnen een beschermende omgeving. De bewoner moet in staat zijn om externe dagbesteding te volgen, werk te hebben of naar school te gaan. De woning bestaat uit 3 woonlagen met gemiddeld 15 appartementen per woonlaag.

Aantal bewoners

32

Begeleiding

Op basis van ZZP's

Verzorging

Op basis van ZZP's

Behandeling

Op basis van ZZP's

Omschrijving

Begeleiding is individueel en groepsgericht ( dit verschilt per woonlaag, afhankelijk van de behoefte van de bewoner). Op individueel gebied wordt er o.a. gewerkt aan de eigen doelen en wensen. Er wordt gekeken waarin bewoners zich kunnen ontwikkelen, en gewerkt aan het opdoen of onderhouden van vaardigheden, het (leren) eigen keuzes kunnen maken en het stimuleren van (meer) zelfredzaamheid.

Gedragsregulering

Nee

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.