Blijf op de hoogte
Wonen zonder beperking

Humanitas DMH Klarinetweg 16-18

Terug naar overzicht

Klarinetweg 16-18 bevindt zich midden in de wijk, in de buurt van verschillende voorzieningen. Onze woning is bestemd voor mensen met een (zeer) ernstige verstandelijke en/of meervoudige beperking. Er wordt intensieve 24-uurszorg geboden gericht op het behoud van vaardigheden.

Woning

Soort woning

Groepswoning

Omschrijving

In de heerlijk grote tuin van Klarinetweg 16-18 is het aangenaam toeven in de zithoekjes, schommels en de snoezelruimte – die laatste komt voort uit een sponsorinitiatief van familie en vrienden. Ook binnen is het ruim. De brede gangen naar de kamers van de bewoners komen uit op de keuken, zodat de medewerkers vanuit daar een goed overzicht hebben. En door de ramen naar de huiskamer kunnen ze zien of daar alles oké is. De locatie is van alle gemakken en hulpmiddelen voorzien om de bewoners een comfortabel thuis te geven.

Rolstoel toegankelijk

Ja

Tuin

Ja

Indeling per wooneenheid

Eigen (slaap)kamers, gemeenschappelijke keuken, woonkamer en gedeelde sanitaire voorzieningen

Bereikbaarheid

Winkels < 500m
Gezondheidscentrum > 500m
Openbaar vervoer < 500m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Lichamelijke beperking, Meervoudige beperking, Verstandelijke beperking

Omschrijving

Voor mensen met een (zeer) ernstige verstandelijke en/of meervoudige beperking

Aantal bewoners

12

Open plaatsen

1 (wachtlijst van toepassing).

Begeleiding

Zeer intensief

Verzorging

Zeer intensief

Behandeling

Op basis van ZZP's

Omschrijving

Er wordt intensieve 24-uurszorg geboden, want onze bewoners zijn in bijna alle dagelijkse handelingen de hele dag afhankelijk van anderen, waaronder ook de ADL zorg / verzorging. Gericht op het behoud van vaardigheden, het voorkomen van achteruitgang en waar mogelijk verbetering. Volgens de visie van LACCS.

Gedragsregulering

Ja

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.