Wonen zonder beperking

Huybheide 2 Koningslust

Terug naar overzicht

Woning

Soort woning

Groepswoning

Omschrijving

Het is een twee-onder-een-kap woning met een voortuintje en een gezellige achtertuin.

Indeling gemeenschappelijk deel

Iedere woning heeft een gezamenlijke keuken en woonkamer. Iedere woning is voorzien van 2 badkamer en 3 toiletten. Enkele jaren geleden is er een serre aangebouwd.

Rolstoel toegankelijk

Ja

Tuin

Ja

Indeling per wooneenheid

Iedereen heeft zijn eigen slaapkamer, die na ieders eigen wens is ingericht. Kamer is voorzien van wastafel en rolluiken. De slaapkamers boven zijn voorzien van een airco.

Situering in wijk

Woning ligt in de nabijheid van het dorpje Koningslust. Het ligt landelijk, met uitzicht op de velden.

Bereikbaarheid

Winkels > 500m
Gezondheidscentrum < 200m
Openbaar vervoer > 500m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Auditieve of communicatieve beperking, Autisme en verstandelijke beperking, Epilepsie, Psychiatrische beperking, Zintuiglijke beperking

Omschrijving

Cliënten in de jong volwassenheid tot middelbare leeftijd met een matige verstandelijke beperking en een redelijke mobiliteit. Mogelijke bijkomende problematiek: syndroom problematiek, visus- en auditieve problemen, lichte mate van gedragsproblemen en autisme, epilepsie en lichamelijke beperkingen.

Aantal bewoners

7

Open plaatsen

Neem voor meer informatie over open plaatsen contact op met de organisatie.

Begeleiding

Gemiddeld

Verzorging

Gemiddeld, Intensief

Behandeling

Geen

Omschrijving

Begeleiding is gericht op het houden van toezicht, stimuleren en daar waar nodig geheel of gedeeltelijk overnemen van facetten van de ADL en sociale redzaamheid. Deze groep is gebaat bij een balans tussen vaste structuren, rust en regelmaat, en huiselijke sfeer met prikkelende activiteiten. Communicatie wordt vaak ondersteund met op de cliënt afgestemde communicatie middelen.

Gedragsregulering

Ja

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.