Wonen zonder beperking

Industrieweg (Lamoraal)

Terug naar overzicht

Philadelphia is een landelijke organisatie en ondersteunt en begeleidt mensen met een verstandelijke beperking. De ondersteuning varieert van enkele uren begeleiding per week tot dagelijkse intensieve zorg, en van logeeropvang tot dagbesteding en begeleide werkvormen.

Woning

Soort woning

Appartement

Omschrijving

In 2011 gebouwd appartementencomplex met 23 appartementen verdeeld over twee woonlagen.

Indeling gemeenschappelijk deel

Lift. Grote algemene kamer waar gegeten kan worden en waar activiteiten plaatsvinden. Een huiskamer waar tv gekeken kan worden.

Rolstoel toegankelijk

Nee

Tuin

Nee

Indeling per wooneenheid

Woonkamer met open keuken, slaapkamer, een gecombineerde douche-toilet en ruimte voor was-droogmachine. Oppervlakte 55 m2.

Situering in wijk

Vlakbij overdekt winkelcentrum, stadhuis, NS, bus, huisartsenpraktijk.

Bereikbaarheid

Winkels > 500m
Openbaar vervoer > 500m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Autisme en verstandelijke beperking, Licht verstandelijke beperking, Verstandelijke beperking

Omschrijving

Philadelphia is een landelijke organisatie en ondersteunt en begeleidt mensen met een verstandelijke beperking. De ondersteuning varieert van enkele uren begeleiding per week tot dagelijkse intensieve zorg, en van logeeropvang tot dagbesteding en begeleide werkvormen. Wij hechten veel waarde aan de mening van cliënten, ouders/ belangenbehartigers en medewerkers. Philadelphia wil er vanuit een christelijke visie aan bijdragen dat mensen met een verstandelijke beperking gelukkig kunnen zijn en het beste uit zichzelf kunnen halen. Onze zorg voor cliënten is altijd maatwerk. Onze cliënten hebben soms ook naast hun verstandelijke beperking een visuele-, auditieve-of lichamelijke beperking. Ook komen geriatrische problematiek, aandoening uit het autisme-spectrum, epilepsie of gedragsproblematiek naast de verstandelijke beperking voor.

Aantal bewoners

23

Open plaatsen

Neem voor meer informatie over open plaatsen contact op met de organisatie.

Begeleiding

Enige, Gemiddeld, Op basis van ZZP's

Verzorging

Enige, Op basis van ZZP's

Behandeling

Geen

Omschrijving

24 uur per dag begeleiding ; tussen 7.00 - 23.00 + slaapdienst van 23.00 - 7.00 uur

Gedragsregulering

Ja

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.