Wonen zonder beperking

In Voor Autisme (IVA) Delft 1

Terug naar overzicht

Woning

Soort woning

Appartement

Omschrijving

Het complex Oostblok met 34 studio’s ligt in de populaire groene wijk Vrijenban nabij het centrum.

Indeling gemeenschappelijk deel

Het complex heeft verschillende gemeenschappelijke ruimtes die je kunt gebruiken zoals de wasruimte, fietsenstalling en ontspanningsruimte (deze is tevens ook het kantoor van onze begeleiders)

Rolstoel toegankelijk

Nee

Tuin

Nee

Indeling per wooneenheid

keukenblok, bed, bank, kast, tafel en 2 stoelen, magnetron, waterkoker, eigen douche en toilet.

Situering in wijk

Het complex ligt zeer dicht bij de snelweg A13, binnen 2 minuten sta je op de snelweg. Er zijn verschillende opties voor het openbaar vervoer op korte afstand. Je kunt binnen 6 minuten fietsen naar het treinstation van Delft. Vanaf dit station ben je binnen een kwartier in Rotterdam en Den Haag. Een parkeerplaats direct bij het complex is optioneel te huur.

Bereikbaarheid

Winkels > 500m
Gezondheidscentrum > 500m
Openbaar vervoer < 200m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Autisme en normale begaafdheid

Omschrijving

IVA richt zich op werkenden en werkzoekende mensen met autisme.

Aantal bewoners

9

Open plaatsen

4 (wachtlijst van toepassing).

Begeleiding

Gemiddeld

Verzorging

Geen

Behandeling

Geen

Omschrijving

IVA kan een combinatie bieden van woonbegeleiding, jobcoaching én leefbegeleiding. Eén begeleider kijkt mee, begeleidt en adviseert op de drie belangrijkste levensgebieden wonen werken en leven. IVA heeft een specifieke kijk op zorg. Wij richten ons op een zeer specifieke doelgroep die zich allemaal bevinden in dezelfde levensfase en onze begeleiding is altijd gericht op de ontwikkeling naar een zo groot mogelijke zelfstandigheid. Hierdoor is onze begeleiding meestal tijdelijk. Vergroten van de kwaliteit van leven staat voorop. Ook kijken we naar heel de mens omdat iemand met autisme veel meer is dan zijn diagnose alleen. IVA werkt vanuit de overtuiging dat medewerkers veel eigen verantwoordelijkheid moeten hebben.

Gedragsregulering

Nee

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.