Blijf op de hoogte
Wonen zonder beperking

Jacob Marisstraat 2 Ommen

Terug naar overzicht

Sprank biedt mensen met een verstandelijke beperking ruimte om te wonen, te werken, te ontspannen en zichzelf te ontwikkelen in een christelijke woon- en leefomgeving.

Woning

Omschrijving

In dit huis in Ommen, met uitzicht op landerijen en bossen, woont een diverse groep mensen met een verstandelijke beperking. Ze houden van een spelletje, en zoeken gezelligheid in de gezamenlijke groepsruimte.

Indeling gemeenschappelijk deel

De bewoners delen de keuken, badkamers en de groepsruimte voor ontbijt, avondeten, spelletjes, tv kijken en andere activiteiten.

Rolstoel toegankelijk

Nee

Tuin

Ja

Indeling per wooneenheid

Per persoon hebben de bewoners een eigen woon/slaapkamer.

Situering in wijk

Het huis staat aan de rand van de woonwijk Alteveer. Met uitzicht op de landerijen en bossen. Op een paar minuten lopen liggen de supermarkt en sportfaciliteiten. Het is 10 minuten fietsen naar het centrum.

Bereikbaarheid

Winkels < 500m
Gezondheidscentrum > 500m
Openbaar vervoer > 500m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Licht verstandelijke beperking, Verstandelijke beperking

Omschrijving

Sprank biedt hier woonbegeleiding aan een diverse groep. De begeleiders weten goed om te gaan met mensen die verstandelijke of lichamelijke beperkingen hebben. Ook kunnen ze goed zorgen voor mensen met een vorm van autisme of het syndroom van Down.

Aantal bewoners

8

Open plaatsen

1 (neem voor informatie over de wachtlijst contact op met de organisatie).

Begeleiding

Op basis van ZZP's

Verzorging

Op basis van ZZP's

Behandeling

Geen

Omschrijving

De bewoners wonen zo zelfstandig mogelijk en krijgen woonbegeleiding waar het nodig is. Overdag zijn cliënten naar externe dagbesteding.

Gedragsregulering

Nee

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.