Blijf op de hoogte
Wonen zonder beperking

Jados Amstelveen

Terug naar overzicht

Jados biedt begeleiding als je de diagnose autisme hebt en extra hulp kunt gebruiken bij studie, werk en zelfstandig wonen.

Woning

Soort woning

Groepswoning

Omschrijving

In Amstelveen heeft Jados één studentenhuis dat bestaat uit drie geschakelde woningen. Er zijn grote, lichte kamers en ieder huis heeft een eigen badkamer, woonkamer en keuken. Daarnaast hebben de huizen grote geschakelde tuinen. Ook is er een werkplek voor de begeleiding.

Amstelveen is als woonplaats een prima alternatief voor Amsterdam. Onze locatie bevindt zich in een rustige, groene wijk met veel voorzieningen in de buurt zoals een winkelcentrum, gezondheidscentrum, eetgelegenheden en bibliotheek. Rustig wonen, maar met 20 minuten bevind je je in hartje Amsterdam of Amsterdam-Zuid dankzij een rechtstreekse verbinding. De metroverbinding met Amsterdam bevindt zich om de hoek. De verschillende onderwijsinstellingen zijn goed te bereiken.

Indeling gemeenschappelijk deel

Hal, huiskamer/keuken, tuin, badkamer en wc, studeerkamer

Rolstoel toegankelijk

Nee

Tuin

Ja

Situering in wijk

Amstelveen Westwijk

Bereikbaarheid

Winkels < 200m
Openbaar vervoer < 200m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Autisme en normale begaafdheid

Omschrijving

Mbo, hbo en wo studenten met autisme

Aantal bewoners

9

Open plaatsen

Neem voor meer informatie over open plaatsen contact op met de organisatie.

Begeleiding

Intensief

Verzorging

Enige

Behandeling

Geen

Omschrijving

Jados biedt gespecialiseerde begeleiding aan studenten met autisme. De begeleiding is gericht op het vergroten van je weerbaarheid en zelfredzaamheid. Je leert vaardigheden te ontwikkelen die nodig zijn voor het succesvol doorlopen van je studie en (op termijn) zelfstandig wonen. We zoeken aansluiting op punten waar jij dat nodig hebt en blijven op de achtergrond, maar wel beschikbaar.

Gedragsregulering

Nee

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.