Blijf op de hoogte
Wonen zonder beperking

Jados Arnhem

Terug naar overzicht

Jados biedt gespecialiseerde begeleiding aan studenten met autisme. De begeleiding is gericht op het vergroten van je weerbaarheid en zelfredzaamheid. Je leert vaardigheden te ontwikkelen die nodig zijn voor het succesvol doorlopen van je studie en (op termijn) zelfstandig wonen.

Woning

Soort woning

Groepswoning

Omschrijving

Jados Arnhem bevindt zich op de eerste etage van een appartementencomplex. Deze locatie heeft twee gezamenlijke woonkamers, keukens, badkamers, washokken met wasmachine en meerdere douches en toiletten. Er is de mogelijkheid om fietsen achter een afgesloten poort te stallen, in de parkeergarage onder het pand.

Het studentenhuis ligt aan de rand van het centrum van Arnhem. Centraal Station, busstations, centrum en supermarkten liggen allemaal binnen 10 minuten loopafstand. De Hogescholen Van Hall Larenstein in Velp, de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen en het Artez in Arnhem zijn goed bereikbaar per fiets of bus. Het prachtige Park Sonsbeek ligt op 5 minuten loopafstand.

Indeling gemeenschappelijk deel

  • Woonkamer/eetkamer/keuken
  • Gemeenschappelijke garage/fietsenstalling

Rolstoel toegankelijk

Nee

Tuin

Ja

Situering in wijk

Arnhem centrum

Bereikbaarheid

Winkels < 200m
Openbaar vervoer < 200m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Autisme en normale begaafdheid

Omschrijving

Mbo, hbo en wo studenten met autisme.

Aantal bewoners

8

Open plaatsen

Neem voor meer informatie over open plaatsen contact op met de organisatie.

Begeleiding

Enige, Intensief

Verzorging

Enige

Behandeling

Geen

Omschrijving

Jados biedt gespecialiseerde begeleiding aan studenten met autisme. De begeleiding is gericht op het vergroten van je weerbaarheid en zelfredzaamheid. Je leert vaardigheden te ontwikkelen die nodig zijn voor het succesvol doorlopen van je studie en (op termijn) zelfstandig wonen. We zoeken aansluiting op punten waar jij dat nodig hebt en blijven op de achtergrond, maar wel beschikbaar.

Gedragsregulering

Nee

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.