Blijf op de hoogte
Wonen zonder beperking

Jados Assen

Terug naar overzicht

Jados biedt gespecialiseerde ondersteuning voor mensen met autisme bij het vinden en behouden van werk. We doen dat op verschillende manieren. Je kunt bij Jados Assen wonen en daarbij ontvang je begeleiding op de gebieden werken, wonen en leven.

Woning

Soort woning

Appartement

Omschrijving

Assen 1 bevindt zich in een pand waar ook senioren wonen. Op deze locatie woon je zelfstandig in een van onze ruime en lichte appartementen. Deze appartementen zijn deels nabij elkaar en deels verdeeld over het pand. De begeleiding heeft een kantoor in een eigen appartement. De werkplek voor onze begeleiders, maar ook een plek voor gezamenlijke activiteiten.

Indeling gemeenschappelijk deel

Er kan gebruik gemaakt worden van een gezamenlijke woonkamer en keuken waar eventueel samen gegeten kan worden.

Rolstoel toegankelijk

Nee

Tuin

Nee

Bereikbaarheid

Winkels < 200m
Openbaar vervoer < 200m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Autisme en normale begaafdheid

Omschrijving

Jados biedt begeleiding aan mensen met autisme die werk zoeken of werk hebben maar vastlopen en begeleiding nodig hebben bij het wonen.

Aantal bewoners

12

Open plaatsen

Neem voor meer informatie over open plaatsen contact op met de organisatie.

Begeleiding

Enige, Gemiddeld

Verzorging

Enige

Behandeling

Geen

Omschrijving

In Assen kun je komen wonen op onze woonlocatie. Hier woon je zelfstandig in je eigen appartement of studio. De begeleiding heeft een eigen appartement/studio met kantoor. De werkplek voor de begeleiders, maar ook een plek voor gezamenlijke activiteiten.

Jados biedt gespecialiseerde ondersteuning voor mensen met autisme bij het vinden en behouden van werk. We doen dat op verschillende manieren.

Gedragsregulering

Nee

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.