Blijf op de hoogte
Wonen zonder beperking

Jados Breda 3

Terug naar overzicht

Jados biedt een combinatie van woonbegeleiding en jobcoaching aan mensen met autisme, die werken of graag willen werken maar hierbij wel ondersteuning nodig hebben. Het unieke aan het begeleidingsconcept van Jados is dat de woonbegeleider ook jouw jobcoach is.

Woning

Soort woning

Appartement

Omschrijving

Op de woonlocatie van Jados Breda 3 woon je meer zelfstandig in een tweekamerappartementen met een woonkamer, slaapkamer, badkamer, keuken en balkon. Daarnaast kan er gebruik gemaakt worden van een gezamenlijke woonkamer en is er een kantoor voor de begeleiding.

De appartementen liggen op loopafstand van het centrum van Breda. De supermarkt ligt in dezelfde straat en om de hoek is de bushalte naar o.a. het station. Het station is tevens per fiets of te voet goed te bereiken.

Indeling gemeenschappelijk deel

Er is een gemeenschappelijke woonkamer met keuken, waar gezamenlijk gegeten kan worden en ontspanningsactiviteiten worden georganiseerd (hier is tevens ook het kantoor van onze begeleiders)

Rolstoel toegankelijk

Nee

Tuin

Nee

Indeling per wooneenheid

In Breda bestaan de meeste appartementen uit twee kamers, een aangrenzende keuken, een klein balkon en een badkamer.

Situering in wijk

De locatie zit in een appartementencomplex aan de Haagdijk, aan de rand van het centrum van Breda.

Bereikbaarheid

Winkels < 200m
Openbaar vervoer < 500m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Autisme en normale begaafdheid

Omschrijving

Jados richt zich op werkenden en werkzoekende mensen met autisme.

Aantal bewoners

12

Open plaatsen

Neem voor meer informatie over open plaatsen contact op met de organisatie.

Begeleiding

Intensief, Op basis van ZZP's

Verzorging

Enige

Behandeling

Geen

Omschrijving

Jados biedt een unieke combinatie van woonbegeleiding, jobcoaching en werktoeleiding voor volwassenen met autisme. Dit wordt gerealiseerd in zelfstandige appartementen of studio’s met structureel aanwezige begeleiding en individuele begeleiding op afspraak thuis, maar ook op werk. Iedere bewoner heeft één begeleider die op alle levensgebieden meekijkt, begeleidt en coacht. De persoonlijk begeleider is daarmee dezelfde persoon als de jobcoach en de levenscoach. Dit schept rust en zorgt voor een goed overzicht voor de bewoner.

Gedragsregulering

Nee

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.