Blijf op de hoogte
Wonen zonder beperking

Jados Delft 1

Terug naar overzicht

Jados biedt gespecialiseerde begeleiding aan studenten met autisme. De begeleiding is gericht op het vergroten van je weerbaarheid en zelfredzaamheid. Je leert vaardigheden te ontwikkelen die nodig zijn voor het succesvol doorlopen van je studie en (op termijn) zelfstandig wonen.

Woning

Soort woning

Groepswoning

Omschrijving

Jados Delft 1 is een studentenwoning op de campus van de Technische Universiteit van Delft. Ideaal als je hier studeert is dat je zo bij jouw faculteit bent. De locatie is dan ook omringd door de TU, InHolland Hogeschool en de Haagse Hogeschool. In de omgeving zijn er veel fietspaden, dit is dan ook de meest handige manier om je te verplaatsen. In ongeveer 7 minuten fietsen ben je bij het station en ook fiets je in deze tijd naar het oude bruisende centrum van Delft. Er zijn hier supermarkten, terrasjes, studentenverenigingen en een bioscoop. Ook rijdt er over de campus een bus die jou naar het centrum, station Delft of metrolijn E kan brengen. Vanuit hier ben je zo in andere steden zoals Rotterdam, Den Haag en Amsterdam.

De locatie

Het adres bestaat uit twee gebouwen. Jados Delft 1 zit in het L-vormige A-gebouw op de begaande grond. Er zijn 7 studio’s van circa 30m2 waarvan één als kantoor dient. In deze studio met grote ramen die veel licht doorlaten heb je een eigen keuken en badkamer. In de keuken is er aansluiting voor een elektronisch kookstel. Ook hoort er bij elke studio een opslag(ruimte) en is er toegang tot een overdekte fietsenstalling en garage.

Activiteiten bij Jados Delft 1

We zijn letterlijk een kleurrijke locatie, zoals zichtbaar is op de foto’s, waar gezelligheid en ruimte voor iedereens wensen bovenaan staan. Naast de studio’s is er een grote, roze gemeenschappelijke ruimte waar er gezamenlijk kan worden gegeten, waar bewonersoverleg wordt gehouden en waar verschillende activiteiten gepland kunnen worden. Denk aan een spelletjesavond of een filmavond met huisgenoten/studenten van andere Delft-locaties. Ook is hier een gezamenlijke keuken en wasmachine. Op zaken op orde te houden hebben is er een wekelijkse schoonmaaktaak.

Rolstoel toegankelijk

Ja

Tuin

Nee

Situering in wijk

Jados Delft 1 is een appartementencomplex met studentenhuisvesting midden in de TU wijk. De hogescholen en universiteit zijn op loopafstand. Het centraal station en de binnenstad van Delft liggen op 10 minuten fietsen.

Bereikbaarheid

Winkels < 500m
Openbaar vervoer < 200m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Autisme en normale begaafdheid

Omschrijving

Mbo, hbo en wo studenten met autisme.

Aantal bewoners

6

Open plaatsen

Neem voor meer informatie over open plaatsen contact op met de organisatie.

Begeleiding

Gemiddeld, Intensief

Verzorging

Enige

Behandeling

Geen

Omschrijving

Jados biedt gespecialiseerde begeleiding aan studenten met autisme. De begeleiding is gericht op het vergroten van je weerbaarheid en zelfredzaamheid. Je leert vaardigheden te ontwikkelen die nodig zijn voor het succesvol doorlopen van je studie en (op termijn) zelfstandig wonen. We zoeken aansluiting op punten waar jij dat nodig hebt en blijven op de achtergrond, maar wel beschikbaar.

Gedragsregulering

Nee

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.