Wonen zonder beperking

Jados Delft 1

Terug naar overzicht

Jados biedt gespecialiseerde begeleiding aan studenten met autisme. De begeleiding is gericht op het vergroten van je weerbaarheid en zelfredzaamheid. Je leert vaardigheden te ontwikkelen die nodig zijn voor het succesvol doorlopen van je studie en (op termijn) zelfstandig wonen.

Woning

Soort woning

Groepswoning

Omschrijving

Jados Delft 1 is onderdeel van een appartementencomplex met studentenhuisvesting midden in de TU wijk. Het bestaat uit ruime kamers met grote ramen, veel licht en een eigen wastafel.
Er is een grote gemeenschappelijke ruimte en 2 keukens. Een overdekte fietsenstalling en de zelfstandige kamers hebben tevens een kelderbox.

De hogescholen en universiteit zijn op loopafstand. Het centraal station en de binnenstad van Delft liggen op 10 minuten fietsen.

Rolstoel toegankelijk

Ja

Tuin

Nee

Situering in wijk

Jados Delft 1 is een appartementencomplex met studentenhuisvesting midden in de TU wijk. De hogescholen en universiteit zijn op loopafstand. Het centraal station en de binnenstad van Delft liggen op 10 minuten fietsen.

Bereikbaarheid

Winkels < 500m
Openbaar vervoer < 200m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Autisme en normale begaafdheid

Omschrijving

Mbo, hbo en wo studenten met autisme.

Aantal bewoners

6

Open plaatsen

Neem voor meer informatie over open plaatsen contact op met de organisatie.

Begeleiding

Gemiddeld, Intensief

Verzorging

Enige

Behandeling

Geen

Omschrijving

Jados biedt gespecialiseerde begeleiding aan studenten met autisme. De begeleiding is gericht op het vergroten van je weerbaarheid en zelfredzaamheid. Je leert vaardigheden te ontwikkelen die nodig zijn voor het succesvol doorlopen van je studie en (op termijn) zelfstandig wonen. We zoeken aansluiting op punten waar jij dat nodig hebt en blijven op de achtergrond, maar wel beschikbaar.

Gedragsregulering

Nee

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.