Blijf op de hoogte
Wonen zonder beperking

Jados Delft 2 & 3

Terug naar overzicht

Jados biedt gespecialiseerde begeleiding aan studenten met autisme. De begeleiding is gericht op het vergroten van je weerbaarheid en zelfredzaamheid. Je leert vaardigheden te ontwikkelen die nodig zijn voor het succesvol doorlopen van je studie en (op termijn) zelfstandig wonen.

Woning

Soort woning

Groepswoning

Omschrijving

Jados Delft 2 is gevestigd in een studentencomplex van Duwo, de X-Ray aan de Röntgenweg. Het gebouw bestaat volledig uit studio’s exclusief voor studenten. De studio’s bestaan uit een grote kamer met eigen badkamer en een keukenblokje. Je moet wel zelf een koelkast en/of elektrisch kookstel neerzetten, mocht je dat op je kamer willen hebben. In de gemeenschappelijke ruimte van Jados wordt er gekookt en samen gegeten.

Het gebouw heeft twee hoofdentrees. Je kunt de deuren naar de gezamenlijk ruimtes in het gebouw openen met een Saltobutton, dit is een elektronische sleutel die je tegen een rondje aanhoudt. Voor de voordeur van je studio zelf heb je een gewone sleutel. Je kunt je bezoek via de intercom in het gebouw binnenlaten.

Het complex bestaat uit twee gebouwen met ieder een eigen gezamenlijke fietsenberging. Verder is er een gezamenlijke wasruimte waar wasmachines en wasdrogers aanwezig zijn. Je hebt geen wasmiddel nodig, want de wasmachines hebben een automatische zeeptoevoer. Je krijgt een waskaart die je nodig hebt om de machines te gebruiken. Er zijn ook containerruimtes. De containers worden twee keer per week geleegd.

Op het binnenplein staan picknicktafels waar je in de zomer kunt barbecueën of lekker buiten kunt zitten. Er zijn studentbeheerders aanwezig die beschikbaar zijn wanneer je bv. een reparatieverzoek hebt.

Het complex ligt op loopafstand van (5 min lopen) het winkelcentrum de Hoven met verschillende supermarkten, een apotheek, drogist, een action en andere handige winkels.Op 5 minuten fietsen van Centraal Station, de TU, InHolland en de Haagse Hogeschool in Delft.

Rolstoel toegankelijk

Ja

Tuin

Nee

Situering in wijk

Het complex is op loopafstand van (5 min lopen) het winkelcentrum de Hoven. Hier kun je verschillende supermarkten, een apotheek, drogist, een action en andere handige winkels vinden. Het is 5 minuten fietsen naar Centraal Station, de TU, InHolland en de Haagse Hogeschool in Delft.

Bereikbaarheid

Winkels < 200m
Openbaar vervoer < 200m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Autisme en normale begaafdheid

Omschrijving

Mbo, hbo en wo studenten met autisme.

Aantal bewoners

7

Open plaatsen

Neem voor meer informatie over open plaatsen contact op met de organisatie.

Begeleiding

Intensief

Verzorging

Enige

Behandeling

Geen

Omschrijving

Jados biedt gespecialiseerde begeleiding aan studenten met autisme. De begeleiding is gericht op het vergroten van je weerbaarheid en zelfredzaamheid. Je leert vaardigheden te ontwikkelen die nodig zijn voor het succesvol doorlopen van je studie en (op termijn) zelfstandig wonen. We zoeken aansluiting op punten waar jij dat nodig hebt en blijven op de achtergrond, maar wel beschikbaar.

Gedragsregulering

Nee

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.