Blijf op de hoogte
Wonen zonder beperking

Jados Delft 4

Terug naar overzicht

Jados biedt gespecialiseerde begeleiding aan studenten met autisme. De begeleiding is gericht op het vergroten van je weerbaarheid en zelfredzaamheid. Je leert vaardigheden te ontwikkelen die nodig zijn voor het succesvol doorlopen van je studie en (op termijn) zelfstandig wonen.

Woning

Soort woning

Groepswoning

Omschrijving

Jados Delft 4 bevindt zich in een groot studentencomplex van Duwo op de Campus van de TU in Delft. De universiteit, maar ook de Haagse Hogeschool Delft en InHolland Delft, zijn op loopafstand. Naar de binnenstad van Delft en het station is het ongeveer 10 minuten fietsen.

Het gebouw bestaat volledig uit studio’s exclusief voor studenten. Het gebouw is 22 verdiepingen hoog. De studio’s zijn ruim en hebben een eigen badkamer en keukenblokje. Het is mogelijk een koelkast en/of elektrisch kookstel te plaatsen (niet inbegrepen). Onder in het gebouw bevindt zich een fietsenstalling, kapper, een Ako boekenwinkel en zit de Spar University. Een kleine supermarkt voor de nodige boodschappen. Daarnaast zijn er restaurantjes waar je kan lunchen, koffie drinken of eten kan afhalen.

Jados Delft 4
Het gebouw heeft twee ingangen. Je kunt de deuren naar de gezamenlijk ruimtes in het gebouw openen met een elektronische sleutel (Saltobutton). Er zijn ook drie liften in het gebouw. Voor de voordeur van je studio zelf heb je een persoonlijke sleutel. Bezoek kun je via de intercom binnenlaten. In het gebouw zijn er twee gezamenlijke ruimtes, namelijk een wasruimte en afvalruimte waar containers staan waarin je afval kan weggooien. In de wasruimte zijn wasmachines (met automatische zeeptoevoer) en wasdrogers aanwezig. Beneden in de centrale hal zijn de brievenbussen te vinden. Tevens zijn er studentbeheerders aanwezig voor een eventueel reparatieverzoek.

De studio’s van locatie Jados Delft 4 bevinden zich op de 5e etage. Op de gang waar je studio zich aan bevindt, wonen alleen Jados studenten. Het kantoor van de begeleiding zit naast deze gang met daartegenover de gemeenschappelijke ruimte. Naast het kantoor zit er ook een kantoor voor de ambulant begeleiders in Delft.

In de gemeenschappelijke ruimte is alles aanwezig om te kunnen koken, samen te eten en er staat een bank met een tv. Er wordt doordeweeks bijna altijd samen gegeten. Daarnaast proberen we een avond in de week iets leuks met elkaar te doen van bakken tot een film kijken of bij mooi weer even wandelen of een ijsje halen.

Rolstoel toegankelijk

Ja

Tuin

Nee

Situering in wijk

Het complex is midden in de TUwijk Delft, vlakbij de TU Aula. De haagse hogeschool, TU delft en Inholland zijn op loop/fietsafstand. Het is 10 minuten fietsen naar Centraal Station, het centrum. Beneden zit een kleine supermarkt, grotere supermarkten op 5-10min fietsafstand.

Bereikbaarheid

Winkels < 200m
Openbaar vervoer < 200m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Autisme en normale begaafdheid

Omschrijving

Mbo, hbo en wo studenten met autisme.

Aantal bewoners

6

Open plaatsen

Neem voor meer informatie over open plaatsen contact op met de organisatie.

Begeleiding

Intensief

Verzorging

Enige

Behandeling

Geen

Omschrijving

Jados biedt gespecialiseerde begeleiding aan studenten met autisme. De begeleiding is gericht op het vergroten van je weerbaarheid en zelfredzaamheid. Je leert vaardigheden te ontwikkelen die nodig zijn voor het succesvol doorlopen van je studie en (op termijn) zelfstandig wonen. We zoeken aansluiting op punten waar jij dat nodig hebt en blijven op de achtergrond, maar wel beschikbaar.

Gedragsregulering

Nee

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.