Blijf op de hoogte
Wonen zonder beperking

Jados Delft 5

Terug naar overzicht

Jados biedt gespecialiseerde ondersteuning voor mensen met autisme bij het vinden en behouden van werk. We doen dat op verschillende manieren.

Woning

Soort woning

Groepswoning

Omschrijving

Jados Delft 5 is gevestigd in het complex Oostblok met in totaal 34 studio’s. Het complex heeft verschillende gemeenschappelijke ruimtes die je kunt gebruiken zoals de wasruimte, fietsenstalling en ontspanningsruimte. Jados beschikt hier over meerdere appartementen, waaronder een voor de begeleiding. Zij hebben hier een kantoor, maar tevens kan deze ruimte gebruikt worden voor samen koken of andere gezamenlijke activiteiten.

Oostblok ligt in de populaire groene wijk Vrijenban nabij het centrum. Het complex ligt zeer dicht bij de snelweg A13 (binnen 2 minuten). Op korte afstand zijn er verschillende opties voor het openbaar vervoer. Met de fiets ben je binnen 6 minuten bij het treinstation van Delft. Vanaf dit station ben je binnen een kwartier in Rotterdam en Den Haag. Een parkeerplaats direct bij het complex is optioneel te huur.

Rolstoel toegankelijk

Ja

Tuin

Nee

Bereikbaarheid

Winkels < 500m
Openbaar vervoer < 200m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Autisme en normale begaafdheid

Omschrijving

Mensen met autisme die begeleiding nodig hebben bij werk en naar werk toe en op leefgebied.

Aantal bewoners

6

Open plaatsen

Neem voor meer informatie over open plaatsen contact op met de organisatie.

Begeleiding

Gemiddeld, Intensief

Verzorging

Enige

Behandeling

Geen

Omschrijving

Werk is belangrijk. Het kan voldoening geven, je kunt jezelf ontwikkelen. Werk zorgt voor daginvulling, sociale contacten en een inkomen. Je voelt je er prettiger door. Zomaar enkele redenen waarom mensen graag werken, maar dit is lang niet voor iedereen vanzelfsprekend.

Ervaar jij ook dat werken of het vinden van een baan niet altijd makkelijk is. Misschien zit je al langere tijd zonder werk, weet je niet wat voor werk je leuk vindt of bij je past of vind je het moeilijk een passende werkplek te vinden. Heb je geen idee waar je moet beginnen. Of loop je vast bij het schrijven van een sollicitatiebrief of tijdens een sollicitatiegesprek bijvoorbeeld uit angst iets verkeerds te zeggen.

Het kan ook zijn dat je al een geschikte werkplek hebt maar dat je moeite hebt met de zaken die hierbij komen kijken. Bijvoorbeeld het werktempo, overzicht houden, contact met je collega’s of gesprekken met je leidinggevende. We zijn er voor zowel de werknemer als de werkgever.

Gedragsregulering

Ja

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.